Max lånebeløp 40 000

Max løpetid 60 mnd

Effektiv rente 16,37%

Fordeler:
  • Rask behandling av søknad
  • Lån fra 5 000 kr
  • Uforpliktende søknad
  • Aldersgrense på 20 år

Søk nå (Annonse) Eff.rente 16,37%, 20 000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Tot. 28 667,-

Fordeler:
  • Rask behandling av søknad
  • Lån fra 5 000 kr
  • Uforpliktende søknad
  • Aldersgrense på 20 år

KlikkLån

KlikkLån er en tilbyder av såkalte kontantlån. Lånet fungerer på samme måte som et lån uten sikkerhet, eller forbrukslån. Det er utviklet i samarbeid med Thorn, et av Norges største selskaper innen elektronikk og hvitevarer. Thorn har operert i Norge helt siden 1975.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvilke betingelser som gjelder for lånet og hvilke kriterier som må oppfylles for å få en lånesøknad innvilget.

Betingelser

Lånebeløpet er fra 5000 kr til 40.000 kr, så det er et noe lavere beløp enn hva som normalt tilbys av andre. Nedbetalingstiden strekket seg fra 12 måneder til 60 måneder, altså ett til fem år. Lånet kan alltids nedbetales raskere uten ekstra kostnader, noe som kan være lurt om man får muligheten da en minimerer renter og gebyrer. Som nevnt kan lånet karakteriseres som et normalt forbrukslån, og det stilles derfor ingen krav til sikkerhet eller hvordan pengene blir brukt.

Den nominelle renten starter på 9,9%, men den effektive renten på lånet er satt til mellom 13% og 27,06%. Med andre ord er det, som hos de fleste tilbydere, et stort sprik i rentesatsene du kan få tilbud om. En forskjell på over 14% er selvsagt markant og kan endre de månedlige kostnadene på lånet betydelig. Det er derfor vi ofte anbefaler å sende inn søknader til flere forskjellige operatører av forbrukslån for å sammenligne tilbud og se hvem som kan gi deg de beste betingelsene.

Renten blir satt på bakgrunn av en individuell vurdering av søknaden din og den økonomiske situasjonen du er i. Generelt vil du oppnå lavere rente jo bedre din økonomiske situasjon er. Om du ikke har en solid økonomi å vise til, kan det ofte være lurt å få en annen person med på søknaden som en såkalt medsøker. Det øker sjansen for å bli tilbudt lån og bedrer ofte betingelsene.

Termingebyret, som er en del av den månedlige regningen du mottar, er på 45 kr, og ved etablering betaler du en engangskostnad på 695 kr.

Søknadsprosessen

Det eneste du må gjøre for å sende inn en søknad, er å fylle inn et søknadskjema på hjemmesiden. Det blir da foretatt en kredittsjekk av deg, og du får umiddelbart svar på om søknaden er innvilget eller ikke. Om den blir innvilget, får du et tilbud med alle lånepapirer og gjeldsbrev. Dette må underskrives med BankID og sendes i retur før beløpet blir utbetalt. Husk at lånetilbyderen kan kreve å få tilsendt en kopi av siste lønnsslipp og selvangivelse for å bekrefte opplysningene du ga i søknaden, så sørg for at de er korrekte.

Som alltid når det blir gjort en kredittsjekk, vil du få et gjenpartsbrev. Det er et dokument som viser hvilke opplysninger som er lagret om deg og hva som er brukt for å vurdere søknaden. Har du fått avslag og ser at opplysningene ikke er korrekte, må du ta kontakt med selskapet som ble brukt for å få det rettet opp. Ta deretter kontakt med lånetilbyder igjen slik at det kan bli gjort en ny vurdering.

Alle papirene sendes til deg som e-post og skrives under elektronisk med BankID. Når du har godkjent avtalen, signert den og sendt den i retur, vil pengene bli utbetalt så raskt som mulig. Det skjer vanligvis samme dag eller seinest neste dag.

Kriterier for å søke

Som vanlig er det enkelte kriterier man må oppfylle for å få søknaden godkjent. Det er en minstealder på 20 år, du må kunne vise til fast inntekt, og du må være registrert i det norske folkeregisteret. Dersom du har betalingsanmerkninger eller inkassosaker, vil du ikke kunne søke om lån.

Oppsummering

Klikklåns kontantlån er som nevnt utviklet i samarbeid med Thorn, som vi har en egen omtale om, og lånebetingelsene er stort sett de samme. Har du behov for et mindre beløp, er det ingenting i veien for å sende inn en søknad og vurdere et eventuelt tilbud. Søknaden er selvsagt helt uforpliktende.