Max lånebeløp 500 000

Max løpetid 5 000

Effektiv rente 15,8%

Fordeler:
  • Lån opp til 500 000,-
  • Få tilbud fra flere banker
  • Lav effektiv rente
  • Kjapt svar på søknaden

Søk nå Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr

Fordeler:
  • Lån opp til 500 000,-
  • Få tilbud fra flere banker
  • Lav effektiv rente
  • Kjapt svar på søknaden

NordicFinance

Om du er ute etter et forbrukslån i dag mangler det ikke på ulike utlånere og banker du kan velge mellom. Faktisk kan det i noen tilfeller være litt for mange å ta hensyn til, og det kan være vanskelig å vite hvilket tilbud som er best. For å gjøre hele prosessen litt enklere kan man da benytte seg av såkalte finansagenter. Det er låneformidlere som fungerer som et bindeledd mellom deg og en bank. En finansagent vil ha avtaler med flere ulike banker og vil ta din søknad til alle samarbeidspartnerne de har. På den måten kan du enkelt innhente flere tilbud med kun en søknad.

En av finansagentene du kan vurdere å benytte deg av er Nordicfinance. Bak dette selskapet står Telefians AS. Det er en av de eldste aktørene innen låneformidling i Norge, og har drevet i bransjen siden 1985. Du vil med andre ord være i trygge og rutinerte hender dersom du velger å bruke deres tjenester.

Betingelser på lånet

Med flere ulike samarbeidende utlånere er det ikke noen faste betingelser du kan sjekke på forhånd. Alle søknader blir uansett individuelt behandlet. Men du kan søke om lån fra så lite som 5 000 kr helt opptil 500 000 kr. Om du skal bruke pengene på å refinansiere annen gjeld, om du trenger kun et mindre lån for et varekjøp eller du ønsker å låne penger til oppussing av leiligheten, så kan du bruke pengene på akkurat det du selv ønsker. Forbrukslån, eller lån uten sikkerhet, er akkurat det, penger du får lånt uten noe ekstrakrav fra banken til hva pengene skal gå til.

Avdragsperioden kan strekkes opptil 15 år. Som alltid vil det være lurt å forsøke å tilbakebetale pengene for den planlagte tiden. Da sparer du inn gebyrer og kutter ned på renteutgiftene.

Søknadsprosess og kriterier

Å sende inn en søknad er enkelt, og husk at din ene søknad vil videreformidles til flere ulike samarbeidspartnerne. Du trenger stort sett kun å fylle inn noen personlige opplysninger og hvor mye du ønsker å låne for å sende den inn. Når du får tilbake et tilbud du ønsker å akseptere vil du så måtte sende inn noe dokumentasjon på at opplysningene du oppgav stemmer, og så signere papirene. Om utlåneren du velger tilbyr BankID kan det gjøres elektronisk. Det vil gjøre at prosessen med å utbetale pengene vil gå fortere og du kan ha lånebeløpet de på konto i løpet av noen få virkedager.

For å søke om lån må du alltid kunne vise at du har fast inntekt. Husk at banken som vurderer søknaden din vil sjekke betjeningsevnen din, altså hvor lett det er for deg å takle nedbetalingene som følger med lånet. Du må også være myndig og ha en norsk adresse registrert i folkeregisteret. Dersom du har inkassosaker pågående og har endt opp med en betalingsanmerkning vil det som regel være vanskelig å få godkjent en søknad om forbrukslån.