Max lånebeløp 20 000

Max løpetid 12 mnd

Effektiv rente Varierer

Fordeler:
  • Lån fra 1 000 kroner
  • Kjapt svar
  • Enkel lånesøknad (også som SMS-lån)

Søk nå (Annonse) 10 000,- o/ 10 mnd, 116% eff.rente, etabl 300,- tot. 12 408,-

Fordeler:
  • Lån fra 1 000 kroner
  • Kjapt svar
  • Enkel lånesøknad (også som SMS-lån)

Folkia

Smålånet man kan få hos Folkia går også under kategorien «mikrolån», dette fordi lånet er et kortsiktig forbrukslån og tilbakebetalingstiden er så kort som 30 dager til maksimalt 12 måneder. Folkia passer perfekt for deg som har et umiddelbart behov for kontanter, og Folkia setter ingen krav til sikkerhet. Betatalingstiden er kort og lånet vil være tilgjengelig for deg innen kort tid. Maksimalt lånebeløp er 20 000 kroner.

Fordeler med smålån hos Folkia

Først og fremst ønsker vi å trekke frem selve søknadsprosessen hos Folkia som er forbausende enkel, samt at behandlingstiden på lånesøknaden er kort. I sum sørger dette for at du har pengene på din konto rimelig kjapt. Alle kundene blir vurdert etter samme kriterer og det er derfor Folkia har klart å skjære ned behandlingstiden så mye.

En annen ting Folkia skal ha berømmelse for er at de går ut med totalkostnadene på lånet, slik at dette ikke er til å misforstå for noen. Lånet koster akkurat det som du ser på nettsidene, og da er alle utgifter som renter, gebyrer, fakturaavgifter osv. tatt med. Kostnaden du får oppgitt på lånet ditt er altså den totale kostnadsrammen over 30 dager, som er lånets nedbetalingstid.

Andre elementer som teller positivt for Folkia er det faktum at sikkerhet ikke behøves for å få dette lånet, i tilleg til at termingebyrene på lånet tåler konkurranse. Det er også en suveren funksjon at man kan ta opp nye lån hos Folkia via SMS hvis man først har fått innvilget et lån hos dem tidligere.

Ulemper med smålån hos Folkia

Den største ulempen med forbrukslånet fra Folkia er helt klart kostnadsnivået, for dette er et lån som er forholdsvis dyrt. Men trenger du penger umiddelbart er lånet fortsatt en enkel og grei løsning for deg.