Max lånebeløp 500 000,-

Max løpetid 15 år

Effektiv rente 16,6%

Fordeler:
  • Tilbud fra hele 12 banker
  • Effektiv søknadsprosess
  • Opp til hele 500 000 i lån
  • Konkurransedyktige vilkår

Søk nå 65 000 kr o/5 år gir. eff.rente 16,6 %. Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730 kr

Fordeler:
  • Tilbud fra hele 12 banker
  • Effektiv søknadsprosess
  • Opp til hele 500 000 i lån
  • Konkurransedyktige vilkår

Pengi

Pengi.no er tjensten for deg som ønsker å enkelt samle inn flere tilbud fra ulike utlånere med en søknad. De er nemlig en finansagent som arbeider sammen med Centum Finans, og kan gi deg opptil 12 tilbud fra sine samarbeidende banker. Alle slike formidlingsavtaler er regulert av Finansavtaleloven, og det betyr at de ikke kan ta betalt for at du skal sende inn en søknad. Det er banken du eventuelt aksepterer et tilbud hos som vil utbetale en provisjon til Pengi. Så for deg er det helt uforpliktende og gratis å bruke tjenesten.

Betingelser på lånet

Først og fremst er det ikke bare deg som er ute etter et nytt lån Pengi kan være aktuelt for. Har du allerede lån kan du få de refinansiert gjennom de samarbeidende bankene. Spesielt om du har flere smålån eller kredittkort du betaler ned på samtidig, kan det å samle alt sammen et sted være en lur ting. Ofte blir det både billigere, samt at det gir deg en enklere økonomisk oversikt med bare en faktura du trenger å forholde deg til.

Ønsker du et lån kan du søke om det fra 5 000 kroner helt opptil 500 000 kroner. Dette er såkalte lån uten sikkerhet, og det betyr at du ikke trenger å stille noe pant for beløpet, og du bruker pengene på akkurat det du selv måtte ønske. Nedbetalingstiden strekker seg for de større lånene opptil 15 år. Men uavhengig av hvilke nedbetalingstid du velger, kan du fortsatt innfri lånet når som helst uten at det koster deg noe.

Pengi frister med en rente fra 6,99 prosent, men det sies ikke om det er effektiv eller nominell rente. Husk at det er kun den effektive renten som inkludere alle gebyrer og avgifter, og det er den du bør forholde deg til når du sammenligner tilbud. Men hva den endelige renten du kan bli tilbudt er umulig å spå på forhånd. De samarbeidende bankene vil ta en gjennomgang på deg som søker, og gi deg et tilbud i henhold til din økonomi. Som regel oppnår man lavere renter jo bedre betjeningsevne banken mener du har.

Søknadsprosess og kriterier

Det er ikke oppgitt hva Pengi har som betingelser for å søke, men vi antar at de er lik Centum Finans de samarbeider med. Det betyr at du må kunne vise til en årlig bruttoinntekt på 120 000 kroner, være over 18 år, og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker.

Selve søknadsprosessen er enkel og grei, og du fyllet inn nettsøknaden i løpet av noen minutter. Den vil så bli sendt videre til alle de samarbeidende bankene, og du får svar tilbake med eventuelle tilbud. Igjen så er dette en tjeneste som er helt uforpliktende og gratis å bruke, og du trenger ikke takke ja til noen tilbud som måtte komme i retur. Det er helt opptil deg å bestemme. Aksepterer du et tilbud vil du måtte skrive under på noen lånepapirer før pengene vil bli utbetalt, men det tar vanligvis ikke noe lenger enn et par virkedager.