Max lånebeløp 500 000,-

Max løpetid 15 år

Effektiv rente 16,6%

Fordeler:
  • Sammenlign tilbud fra ti banker
  • Lån opp til 500 000 kroner
  • Fleksibel nedbetaling
  • Raskt svar på søknaden

Søk nå 65.000 kr o/5 år gir eff.rente på 16,6%. Etabl.geb. 950,- Totalt: 93 730 kr

Fordeler:
  • Sammenlign tilbud fra ti banker
  • Lån opp til 500 000 kroner
  • Fleksibel nedbetaling
  • Raskt svar på søknaden

Arcadia Finans

Den finske finansagenten Arcadia Finans har nå etablert seg i Norge. Her kan du sende inn søknad om lån og få opptil 10 ulike tilbud tilbake fra alle samarbeidspartnerene til selskapet. Det er både praktisk og tidsbesparende, og gjør at du enkelt kan orientere deg om hva som er av tilbud til deg der ute.

Som en finansagent kan ikke de ta seg betalt for tjenestene sine ovenfor deg, og det er utlåneren du eventuelt tar et tilbud hos som vil betale Arcadia en provisjon. Tjenesten er med andre ord gratis for deg å bruke, og i tillegg helt uforpliktende. Dersom du takker nei til alle tilbudene du får tilbake etter en sendt søknad, kan du fint gjøre det uten noe problem.

Hvordan søker jeg om lån, og hvilke kriterier må jeg oppfylle?

Det er enkelt å sende inn en søknad. Det gjør du rett fra hjemmesiden til selskapet, og du trenger i starten kun å oppgi ønsket lånebeløp og nedbetalingstid sammen med e-post og mobilnummer. Som er lovpålagt praksis må du selvsagt undertegne låne og gjeldspapirer før pengene kan bli utbetalt.

Du kan låne fra 5000 til 500 000 kroner. Noe som betyr at lånestørrelsen bør passe de alle fleste. Husk å sjekke hva etableringsgebyret kommer på for de minste lånene. Representerer det en stor del av lånesummen kan det være greit å se seg om etter et kredittkort i stedet. Det er vanskelig å si konkret hva tilbud du kan forvente å få i retur. Det er både avhengig av din økonomiske situasjon, lånet du er ute etter og hva vilkår samarbeidsbankene opererer med.

For at du skal ha håp om at lånet blir godkjent kan du ikke ha noen betalingsanmerkninger, du må ha en bruttoinntekt i året som overstiger 120 000 kronerm og ha skattet til Norge i minst 3 år. Er du 18 år eller eldre og oppfyller de nevnte kriteriene kan du fint søke om lån. Men husk at lånebeløpet du er ute etter må sees i sammenheng med inntekten din, og banken må se at du har betjeningsevnen i orden for å innvilge et lån.

Sjekk de riktige tingene

Når du sammenligner de ulike tilbudene du får i retur, er det viktig at du sjekker den effektive renten, og ikke den nominelle. De fleste skal oppgi priser med den effektive reten da den inkluderer alle gebyrer og andre avgifter som kan følge med lånet. Det representerer altså renten du i praksis kommer til å betale, og hvorfor den er viktigst å se på. Den nominelle renten viser deg kun selve renten på lånet, uten ekstragebyrer og avgifter. Velger du derfor et lån basert på den laveste nominelle renten, og ikke den effektive, får du fort en kjedelig overraskelse med første regning.