Kredittkort uten inntekt – er det virkelig mulig?

I noen tilfeller så er det greit å kunne få seg et kredittkort også når man står uten jobb og inntekt. Nå er det heldigvis såpass bra her til lands at du gjerne aldri står uten noen inntekt siden vi har NAV til unnsetning når vi skulle miste jobben eller på andre måter har havnet uten en fast jobb. Det gjør at du har noe å leve for uansett.

Bank Norwegian kredittkort

Max kredittbeløp100 000

Betalingsutsettelse45 dager

Effektiv rente23,10%

Søk nå (Annonse) 15 000,- o/12 mnd: tot. 16 764,-

Santander Red

Max kredittbeløp100 000

Betalingsutsettelse50 dager

Effektiv rente17,12%

Søk nå (Annonse) 15 000 o/12 mnd: totalt 16 323 ,-

Gebyrfri Visa

Max kredittbeløp100 000

Betalingsutsettelse50 dagers

Effektiv rente23,41%

Søk nå (Annonse) 15 000,- o/12 mnd: totalt 16 780,-

Det kan derfor være noen tilfeller der du skulle hatt tilgang på litt mer penger, kanskje for å sikre drømmejobben ved å måtte reise eller flytte på deg, eller trenger et nytt fint antrekk til jobbintervju for å kunne sikre deg jobben mot de andre kandidatene som de har på listen sin. Mange grunner til at det da er en fordel med et kredittkort.

Hva kreves for å få et kredittkort uten inntekt

Skal du få deg et kredittkort og ikke har noen jobb i dag, så er det viktig at du ikke har betalingsanmerkninger eller har misligholdt tidligere kredittkort eller lån hos den du skal søke om å få et kredittkort hos. Det er heldigvis et stort marked, så skulle det være tilfelle at du har svidd broene hos en leverandør, men gjort opp i ettertid, så er mulighetene der for å prøve å søke hos noen andre.

Om dette er på plass, så skal mulighetene være der for å få et kredittkort. Kanskje ikke med den kredittgrensen som du ønsker deg i starten, men et kredittkort som har litt mindre kreditt tilgjengelig. På den måten kan du overbevise utstederen av kredittkortet om at du klarer å betjene kreditten din på en god måte. Det gjør du ved å betale hele regningen til forfall og ikke bruke mer enn du har råd til selv.

Hvor finner jeg et kredittkort som passer meg uten inntekt

Prøv deg derfor frem på et av kredittkortene som du ønsker. Finn et kredittkort som har gode tilleggstjenester som du vil spare penger på. Det kan være gratis reiseforsikring, rabatter på drivstoff eller kickback på butikker som du vanligvis handler i.

Når du har funnet frem disse så setter du deg ned noen minutter og fyller ut søknadsskjemaet som de har på sine sider. Vær helt ærlig med alt du oppfører av tidligere gjeld og den inntektene du eventuelt har fra arbeidsavklaringspenger, eller andre penger som du får inn hver måned.

Dersom du skal ha et kredittkort uten inntekt, sett en lav kredittgrense i søknaden

Pass også på å velge en lav kredittgrense i starten. Du kan øke denne etter du har bevist at du betjener kreditten bra, ved å ta en telefon til dem og spørre om du kan øke grensen din.

Du vil få svar direkte i nettleseren din etter søknaden er godkjent, med hvilken grense du fikk og om du er godkjent for kredittkortet.