Max lånebeløp 250 000,-

Max løpetid 12 år

Effektiv rente 19,74%

Fordeler:
  • Rask søknadsbehandling
  • Ingen krav til sikkerhet
  • Kun renter på benyttet kreditt

Søk nå 65 000, o/5 år, etbl.geb. 950,- totalt: 99 348,-

Fordeler:
  • Rask søknadsbehandling
  • Ingen krav til sikkerhet
  • Kun renter på benyttet kreditt

Online24

Online24 forbrukslån opptrer litt annerledes enn sine konkurrenter gjør. Online24 markedsfører seg med slagordet «Et smartere lån», og de kan de gjøre med god grunn. Når jeg sier at Online24 opptrer litt annerledes enn andre konkurrenter, mener jeg at deres tilbud og andre momenter gjør forbrukslån fra Online24 litt mer attraktivt enn andre konkurrenter. Dette lånet gir deg fleksibilitet gjennom en innvilget kredittramme du står fritt til å bruke, og penger du ikke bruker – de betaler du ikke renter på.

Fordeler med forbrukslån hos Online24

Enkelt forklart kan et forbrukslån sammenlignes med det som ofte omtales som fleksilån i ordinære banker. Når søknaden er godkjent får du innvilget en kredittramme i henhold til søknaden som du fritt kan benytte deg av når behovet for pengene dukker opp. Forskjellen mellom dette lånet og mange andre forbrukslån er at det ikke løper renter på ubenyttet kreditt. Dette gir deg som kunde en enorm fleksibilitet til å selv velge ettersom tiden går hvor mye man faktisk skal bruke. I et tilfelle hvor man skal realisere et prosjekt, men er usikker på totalkostnaden kan et slikt lån være midt i blinken. Du kan nemlig ha tilgang på en stor sum med penger, men skulle det vise seg at behovet for kapital ikke var like stort som først antatt vil du slippe å betale renter på pengene som ikke har blitt brukt.

Av andre fordeler som er verdt å nevne har vi en fleksibel kreditramme på 10.000 kroner opp til 250.000 kroner. Dette gir søkeren mulighet til å levere en lånesøknad som er godt tilpasset det formålet pengene skal brukes til. Av andre fordeler finner vi også at det ikke stilles noen krav til sikkerhet i personlige eiendeler eller eiendom for å kunne søke om dette lånet.

Online24 har:

  • Kun renter på benyttet kreditt
  • Rask søknadsbehandling
  • Ingen krav til sikkerhet
  • Høy maksimumsgrense og lav minimumsgrense

Ulemper med Online24 forbrukslån

En ulempe Online24 forbrukslån har, er at de har en etableringsgebyr på 950 kroner som er noe høy. Spesielt er dette etableringsgebyret høyt for noen som kun skal låne 10 000 kroner, så de kunne hatt en differensieringssystem på etableringsgebyret på at de som låner lave beløp betaler et lavere gebyr enn de som låner større beløp.