Norges billigste kredittkort

Vi er stadig på utkikk etter et kredittkort som passer til våre behov, da det er store fordeler ved å bruke kredittkort. Man kan få reiseforsikring, det er lurt å bruke ved bestilling på nett og man kan ta opp et lite lån der og da. Kredittkortmarkedet er stort og det er vanskelig å skille mellom de gode kortene og de dårlige kortene, men det er viktig å undersøke forskjellige kort, betingelser og fordeler sånn at man får et kort som passer perfekt til dine behov.

Gebyrfri Visa

Max kredittbeløp100 000

Betalingsutsettelse50 dagers

Effektiv rente23,41%

Søk nå (Annonse) 15 000,- o/12 mnd: totalt 16 780,-

Bank Norwegian kredittkort

Max kredittbeløp100 000

Betalingsutsettelse45 dager

Effektiv rente23,10%

Søk nå (Annonse) 15 000,- o/12 mnd: tot. 16 764,-

VIP Credit Card

Max kredittbeløp100 000

Betalingsutsettelse50 dager

Effektiv rente22,90%

Søk nå (Annonse) 15 000 o/12 mnd: totalt 16 744,-

Det er selvfølgelig umulig å kåre Norges billigste kredittkort, men i denne artikkelen får du i hvert fall en oversikt over de beste aktørene. Det neste blir opp til deg – du må finne det kredittkortet som passer deg best.

De beste kredittkortene i Norge

De beste norske kredittkortene er ingen statisk liste. Denne endrer seg hele tiden, og for at du til enhver tid skal kunne se hvilke kredittkort som er best, må du sammenligne en oppdatert liste. En slik liste finner du i vår kredittkortoversikt.

Det er heller ikke slik at et kredittkort passer alle. Du har et unikt forbruk, og et kort har sine fordeler. For at du skal finne det ideellet kortet til deg, er du nødt til å finne det som passer ditt forbruk aller best. Du velger altså det som gir deg mest rabatt der du bruker mest penger. For å gjøre litt research på dette, anbefaler vi at du leser gjennom omtalene til de kortene som du ser på som mest aktuelle. Vi har omtaler av de fleste aktørene her til lands.

Husk at du kan spare opp til flere tusen kroner på dette hvert eneste år så lenge du betaler tilbake renten innen de rentefrie dagene er over. Det kan potensielt finansiere en hel ferietur alene – det er i hvert fall noe å tenke over.