Max lånebeløp 75 000

Max løpetid 6 år

Effektiv rente 19,88%

Fordeler:
  • Svar på dagen
  • 90 dager avdragsfrihet
  • 90 dager rentefrihet
  • Utstedt av Thorn Norge AS

Søk nå Eff.rente 19,88%, 65 000,-, o/5 år, etabl.geb. 1820,-, Tot: 99570,-

Fordeler:
  • Svar på dagen
  • 90 dager avdragsfrihet
  • 90 dager rentefrihet
  • Utstedt av Thorn Norge AS

Fokuslån

Dete er enda ikke så mye informasjon som er kommet ut om Fokuslån. Men det er en ny låneaktør som samarbeider med Thorn Norge. De er i seg selv en stor utlåner med en rekke ulike finansprodukter.

Vi tar en nærmere titt på hva Fokuslån har å tilby sine potensielle kunder.

Betingelser på lånet

Forbrukslånet som man kan søke om er enkelt satt opp. Lånestørrelsen er fra 10 000 kroner og går opptil 75 000 kroner. Nedbetalingstiden er fra 12 måneder og kan strekkes helt til 80 måneder. Men uavhengig av hvilken nedbetalingstid du selv ønsker står du helt fritt til innfri lånet før den tid. Det koster deg ikke noe ekstra og vil være en god måte å spare penger på. En kortere nedbetalingstid kutter ned på utgifter til renter og gebyrer. Så har du litt ekstra kapital som blir tilgjengelig til deg vil de være smart plassert i en raskere nedbetaling. Rentesatsen blir indivudelt satt, så hva den blir er vanskelig å spå på forhånd. Men det å sende inn en søknad er uforpliktende, så du kan fint se hvilke tilbud du får tilbake før du går videre med noe.

Alle kunder kan få en rente- og avdragsfri periode på 90 dager.

Søknadsprosess og kriterier

Hva du ender opp med å benytte pengene til er ikke noe som spiller inn i søknaden. Dette er et lån uten sikkerhet, så om pengene går til oppussing av kjøkkenet, en ferietur eller varekjøp er noe du selv som lånetaker bestemmer. Men selvsagt husk at du må alltid være ansvarlig når det kommer til lånte penger. De skal tilbakebetales, og tilbakebetales med renter. Så sørg for at du har en gyldig grunn til å ta opp lån før du godtar noe. Ikke send inn en søknad på impuls og bruk tid på å planlegge hvordan du skal tilbakebetale lånebeløpet.

Som er vanlig i dag blant blant låneaktørene er det svært enkelt å sende inn en søknad. Det skjer via ett nettskjema hvor du fører inn litt generell informasjon om deg selv, lånebeløpet du ønsker og nedbetalingstiden.

Sender du søknaden i løpet av den vanlige åpningstiden som er mellom 8-18 i hverdager vil du få svar innen en time om søknaden er godkjent eller ikke. Er du så fornøyd med tilbudet og ønsker å gå videre med avtalen må du signere alle lånepapirer, sende de tilbake og pengene vil så stå på din konto i løpet av noen virkedager.

Det er ikke ført opp noen spesifikke vilkår man må oppfylle for å få tilslag på en søknad. Men generelle regler vil være de samme uavhengig av hvem man søker hos. Det er at man må minst være 18 år eller eldre, ikke ha noen betalingsanmerkninger og ha en lignet inntekt.