Søke billån

Det å søke billån på nett er en enkel affære. Som andre lån kan du også søke på billån på nett, man kan også skaffe seg det billigste billånet på nett. For eksempel tilbyr Skandiabanken deg å søke billån via deres hjemmeside, og det er det mange andre aktører på markedet som tilbyr det samme. Dette kan også være det beste billånet, siden du kan sitte hjemme å søke på billån raskt og enkelt!

AktørEksempelSøk
Finansa
Best på bil, MC,
båt med mer
7% eff. v/ 35% EK
150 000 /o 5 år
2 250 etbl. gebyr
Totalt: 177 281,-
Søk

Låne mer på boligen for å finansiere bil

Et annet alternativ når du skal kjøpe bil er å låne mer på boligen, da «baker» du billånet inn i boliglånet. Dette burde du derfor undersøke om er mulig, og dersom dette ikke utløser en høyere rente på boliglånet ditt så kan det være mer lønnsomt enn å gå for eget billån. Du må selvfølgelig se på lånet som en helhet å se om det lønner seg. Derfor er et godt tips å få banken til å regne ut hvor mye boliglånet ditt da vil koste totalt.

Tips til å søke billån på nett

Som andre lån er det viktig å ha alle dokumentasjoner i orden før man søker sånn at søknadsprosessen skal gå så raskt som mulig. Den dokumentasjonen som de fleste banker trenger er:

  • Selvangivelse
  • Dine 3 siste lønnsslipper
  • Takst eller verdivurdering (så fremst dette finnes)
  • Hvis du har leieinntekter må disse ofte også dokumenteres

Det kan være at noen banker trenger færre eller mer dokumentasjoner enn dette, men det vil de opplyse om.