Max lånebeløp 500 000,-

Max løpetid 15 år

Effektiv rente 16,6%

Fordeler:
  • 18 års aldersgrense
  • Lån fra 5000 kroner
  • Låneagent som innhenter tilbud
  • Trygghet og god oppfølging

Søk nå (Annonse) eff. rente 16,6%, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 950,- Tot. 93 730,-

Fordeler:
  • 18 års aldersgrense
  • Lån fra 5000 kroner
  • Låneagent som innhenter tilbud
  • Trygghet og god oppfølging

Zmarta

Zmarta er en relativt ny tjeneste i lånemarkedet, men selskapet som står bak er det absolutt ikke. Det er nemlig Centum Finans som kan skimte med over 15 års erfaring. Zmarta er en finansagent og låneformidler, noe som betyr at de vil bruke sin kontakter og ulike samarbeidspartnere til å hente inn flere tilbud til deg. Siden låneselskapene som får tilsendt din søknad, vet den også har gått til konkurrerende selskaper, legger det press på at de gir deg et riktig godt tilbud.

Slike låneformidlere er strengt regulert av Finanstilsynet, noe som betyr at de ikke kan kreve betaling av deg for å legge inn en slik søknad. Tjenesten er derfor helt gratis å bruke, og det er låneaktøren du eventuelt takker ja til som vil betale en provisjon til Zmarta. Så for deg som forbruker er det en vinn vinn situasjon, og alle søknader er selvsagt helt uforpliktende i tillegg.

Betingelser

Siden Zmarta samarbeider med hele 12 ulike låneselskaper er det vanskelig å spå hvilke betingelser du kan vente deg. Alle selskapene vil gjøre en individuell vurdering av din økonomiske situasjon, og gi deg et tilbud basert på den. Men ser vi på det lovfestede priseksempelet som er satt opp på siden, vil et lån på 65 000 kr med en nedbetalingstid på 5 år ha en effektiv rente på 16.6%. Men igjen, vær oppmerksom på at tilbudet du får kan variere til dels kraftig fra det.

Lån kan du søke om fra 5000 kroner og opptil 500 000 kr, mens lånetiden er satt til maksimalt 15 år. Men som alltid så kan du selvsagt betale ned lånet før tiden om du ønsker det. Noe som er, om du har muligheten, å anbefale da du minsker renteutgifter.

Selve lånet er et forbrukslån, eller et lån uten sikkerhet, så du vil ikke bli spurt om å stille noe pant for beløpet du får utbetalt. Det betyr i praksis at du står fritt til å bruke pengene på akkurat det du selv ønsker. Mange bruker et slikt lån til oppussing eller refinansiering av annen gjeld. Noe som betyr at om du betaler helt ned ulike smålån du måtte ha og samler det ett sted. Det gir deg en mer oversiktlig økonomi med kun en faktura å forholde seg til, pluss at det vil som regel gjøre det billigere.

Søknadsprosess og kriterier

Kriteriene som stilles for å få lån skiller seg ikke nevneverdig ut fra det normale. Det betyr at du må være minst 18 år og kunne vise til en fast årsinntekt på minst 120 000 kr. I tillegg må du være fast bosatt i Norge og du kan heller ikke ha noe betalingsanmerkninger eller inkassosaker pågående.

For å søke trenger du bare å fylle inn all informasjonen som er satt opp i søknadsskjemaet på nett. Ønsker du å ta det over telefon kan du også helt fint gjøre det ved å ringe inn til kundesenteret. Blir søknaden godkjent må du sende i retur lånepapirer og gjeldsbrev. Når det er gjort vil du vanligvis ha pengene tilgjengelig på din konto innen 1-5 virkedager.