Max lånebeløp 400 000,-

Max løpetid 15 år

Effektiv rente 18,92%

Fordeler:
  • Henter tilbud fra flere banker
  • Svar innen fire timer
  • Enkel og rask søknadsprosess

Søk nå 18,92% eff. rente, 65.000,- o/ 5 år, etb. geb. 950,- tot. 97.878,-

Fordeler:
  • Henter tilbud fra flere banker
  • Svar innen fire timer
  • Enkel og rask søknadsprosess

Aconto Capital

Aconto er en lånetilbyder som fokuserer på forbrukslån og samarbeider med noen av de ledende bankene i Norge. Når du legger inn en søknad på nettet eller over telefon, vil den bli sendt videre til ni andre samarbeidende banker: yA Bank, DNB Finans, Svea Finans, GE Money Bank, Santander, Collector, BB Finans, Bluestep Finans og Ekspresbank. Er du interessert i mer informasjon om de nevnte tilbyderne, kan du finne egne omtaler her på siden.

I denne artikkelen vil du få mer informasjon om hvordan du kan søke om et forbrukslån og hvilke betingelser som er vanlige.

Hvordan er lånene satt opp?

De konkrete betingelsene rundt lånet vil variere i og med at du kan få tilbud fra flere forskjellige banker. Men generelt kan du få et lån på inntil 400.000 kr, med en maksimal nedbetalingstid på 15 år. Minstelånet er på 5000 kr. Så enten du ønsker et mindre lån til en ferie eller for å dekke noen uforutsette kostnader, eller et større lån til oppussing av hjemmet, så er du vel dekket. Den nominelle renten starter på 7,9%.

Du trenger ikke å stille noen sikkerhet eller pant for å kvalifisere til et lån, og pengene bruker du som du selv ønsker. Ofte blir slike lån brukt til å samle kredittgjeld og andre smålån man har, da en fort kan oppnå en mer fordelaktig rente og i tillegg gjøre økonomien mer oversiktlig ved å kun forholde seg til ett lån. Ønsker du refinansiering av andre lån, kan du nevne det i søknadskjemaet, og banken vil ofte ordne nedbetalingen for deg.

Å motta tilbud gjennom Aconto er helt gratis, slik det skal være med alle finansagenter, og alle tilbud som blir gitt er uforpliktende. Måten selskapet tjener penger på, er gjennom provisjon utbetalt fra banken som gir lånet du velger.

Hvorfor bruke en finansagent?

En finansagent kobler deg sammen med mange forskjellige banker og kan gjøre det lettvint å hente inn tilbud. Du er dekket på samme måte gjennom finansavtaleloven som du ville vært om du hadde tatt direkte kontakt med banken, og du har de samme rettighetene. Kvaliteten på en finansagent vil også henge direkte sammen med hvilke banker som er samarbeidspartnere, og om du ønsker en full sjekk på hvem det er, kan du bruke finansportalens søk.

Lån som inngås over internett eller telefon vil også ha 14 dagers angrerett, så i tillegg til at alle lån er gitt uforpliktende, er du godt sikret på alle måter om du føler deg utrygg når du skal hente inn tilbud.

Hvordan søker jeg?

Du kan bruke et elektronisk søknadskjema på nettet eller søke via telefon. Det tar kun noen minutter, og du vil få svar innen 4 timer. Har du muligheten, så sørg gjerne for å få med deg en medsøker. På den måten kan du oppnå enda bedre betingelser da banken ser positivt på at det vil være to personer som sørger for at alle avdragene blir betalt. De månedlig regningene vil som oftest bli utstedt til hovedsøker, men om han eller hun ikke kan betale, er det medsøker som må påse at avdragene blir betalt. Begge er altså solidarisk ansvarlige for lånet.

Et lånetilbud må alltid signeres for at det skal være gyldig, og det kan skje enten ved at lånepapirene blir sendt til søkers adresse, eller elektronisk med BankID. Om sistnevnte alternativ blir benyttet, kan lånet bli betalt ut allerede neste virkedag.

Ufravikelige krav for å få en søknad godkjent, er at du må være fylt 21 år og ha en årlig bruttoinntekt på minimum 200.000 kr. Du må også være norsk statsborger, og du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Når du godkjenner lånet, er det vanlig at du må sende inn siste lønnsslipp og selvangivelse.