Beste mikrolån

Mikrolån eller også kalt smålån er kortsiktige forbrukslån og de har en kort nedbetalingstid på sjeldent mer enn 30 dager. Som du hører i ordet «mikrolån» så får du ikke lånt en veldig høy sum med penger, men sannsynligvis nok til å dekke du trenger hvis du vurderer et mikrolån. Lånegrensen for et mikrolån er sjeldent mer enn på 5000 kroner.

KlikkLån

Max lånebeløp40 000

Max løpetid60 mnd

Effektiv rente 16,37%

Søk nå (Annonse) Eff.rente 16,37%, 20 000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Tot. 28 667,-

Folkia

Max lånebeløp20 000

Max løpetid12 mnd

Effektiv rente Varierer

Søk nå (Annonse) 10 000,- o/ 10 mnd, 116% eff.rente, etabl 300,- tot. 12 408,-

Ekspresskreditt (Ferratum)

Max lånebeløp6 000,-

Max løpetid45 dg

Effektiv rente Individuelt

Søk nå (Annonse) Eks. 3000,- o/1 mnd, tot. 3810,-

Thorn

Max lånebeløp100 000

Max løpetid72 mnd

Effektiv rente 15,13%

Søk nå (Annonse) 25.000,- o/5 år, etabl.geb. 695,-, tot. 35.008,-

Når passer det med et mikrolån?

Et mikrolån passer for deg som trenger en liten sum med penger raskt, og har muligheten til å betale ned dette på kort tid. Mange trenger noen ekstra slanter med penger rett før lønnen eller feriepengene tikker inn på konto, og da kan mikrolån være en grei løsning siden pengene som ofte kommer inn på kontoen ganske fort.

> Les mer om smålån og hvor man bør låne pengene!

Norges beste aktører

Hvis du bare er ute etter en liten sum å låne og inntil 5000 kroner en nok, og du har muligheten til å tilbakebetale lånet etter kun 30 dager så er Folkia mikrolån en grei løsning for deg. Hvis du trenger et større lånebeløp og kanskje kunne tenkt deg litt lengre nedbetaling tid så er mikrolån/smålån fra Thorn eller L`easy en god løsning for deg. Disse aktørene har gode betingelser, lav effektiv rente og gunstige gebyrer.

Selv om et er vanskelig å kåre beste mikrolån, mener vi at en av disse aktørene ovenfor er gode valg hvis du trenger små beløp.

Hvordan låne?

Først og fremst vil jeg anbefale deg som vurderer et mikrolån om å undersøke flere aktører på markedet med tanke på renter, gebyrer og betingelser sånn at du får et lån som passer til ditt behov og din økonomiske situasjon. Av og til er det ikke det første som nødvendigvis er det beste, så det er greit å gjøre noen undersøkelser. Banker og andre aktører på markedet gir ut mikrolån uten sikkerhet og de spør deg heller ikke hva du har tenkt å bruke pengene til. Selvfølgelig har de et krav om at du må ha en stabil inntekt og grei økonomi, sånn at de vet at de får pengene betalt tilbake innen rett tid. Å søke mikrolån er en enkelt affære. Du går enkelt inn på din valgte aktørs hjemmeside og fyller ut et søknadsskjema der. Bankene og aktørene jobber fortløpende med din søknad sånn at pengene skal komme raskt inn på din konto hvis lånet blir innvilget.