Max lånebeløp 500 000

Max løpetid 15 år

Effektiv rente 15,84%

Fordeler:
  • Innhenter tilbud
  • Samarbeid med mange banker
  • Effektiv søknadsskjema
  • Rask responstid

Søk nå (Annonse) eff. 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334.

Fordeler:
  • Innhenter tilbud
  • Samarbeid med mange banker
  • Effektiv søknadsskjema
  • Rask responstid

Tjenestetorget

Er du ute etter å enkelt innhente flere lånetilbud, om det være seg for boliglån, en refinansiering eller et enkelt forbrukslån, kan Tjenestetorget være stedet for deg. Her vil de med en rekke ulike samarbeidspartnere kunne hente inn flere gode tilbud til deg med bare en søknad. En tidsbesparende og enkel prosess for deg som ikke ønsker å sjekke med hver indivduelle utlåner. Når de ser en søknad komme fra en plass som Tjenestetorget, vet de i tillegg at konkurrerende selskaper også vil kunne sende ut et tilbud. Det gjør at de kan være mer villig til å gi ut et ekstra godt lånetilbud.

Vi skal se litt mer på hvordan tjenesten fungerer og hva du kan forvente deg om du søker om et lån gjennom dette nettstedet.

Betingelser på lånet

Det viktigste med å benytte seg av en slik tjeneste er selvsagt at du kan oppnå de beste vilkårene på lånet. Men hva du kan forvente å få tilbake vil være avhengig av mange ulike variabler. Ikke minst ut ifra hvilket lån du er ute etter. Ønsker du å sjekke tilbud på et boliglån vil renten her gjerne ikke ha de største variablene, men for eksempel for et forbrukslån eller et lån for refinansiering hvor rentesatsen er merkbart høyere enn for boliglån, kan den variere i stor grad. Her blir det også opptil bankene i større grad og selv vurdere hva de mener er en passende rentesats for akkurat din situasjon. De tar alltid en gjennomgang på din økonomiske situasjon og vil basere tilbudet på det. At tilbudene kan variere såpass mye fra utlåner til utlåner er også en av de viktigste grunnene til at man alltid bør sjekke med flere leverandører før man takker ja til et tilbud.

Alle søknader du sender inn vil alltid være helt uforpliktende og du står helt fritt til å ignorere alle tilbud du får tilbake, og takke neil til de. Det betyr med andre ord at du enkelt kan konkret se hva en bank kan tilby deg før du går videre.

Størrelsen på lånet eller refinansieringen du kan søke om er fra 5000 kroner helt opptil 500 000 kroner. Hvor lang tid du har på å betale tilbake lånet kan strekkes opptil 15 år.

Søknadsprosess og kriterier

For å søke om lån trenger du bare å benytte deg av et enkelt og selvforklarende søknadsskjema som ligger på hjemmesiden. Du fyller inn personlig informasjon om deg selv og din økonomiske situasjon. Som vanlig når du søker om lån vil du alltid måtte akseptere at en kredittsjekk vil bli gjort av deg. Det er noe som er helt standard.

Har du betalingsanmerkninger må du opplpyse om det. Det vil gjøre det noe vanskeligere å få godkjent en søknad. Men enkelte banker er fortsatt villig til å se på din søknad, men som regel vil de kreve at du kan stille noe form for sikkerhet før de innvilger et lån.

Er du på vippepunktet for å få et lån godkjent eller ikke, eller du vil bare forsikre deg at du får de beste lånebetingelsene, så kan du vurdere å ta med en medsøker. Det er en person som må være samboer, ektefelle eller familiemedlem, og de vil være på lik linje med deg solidarisk ansvarlig for lånet. Det gir banken to personer som gir en garanti for at pengene blir tilbakebetalt noe som kan føre til bedre lånevilkår.