Max lånebeløp 6 000,-

Max løpetid 45 dg

Effektiv rente Individuelt

Fordeler:
  • Effektiv søknadsprosess
  • Lån fra 1000 kr
  • Blant de største på mikrolån
  • Overføring rett til konto

Søk nå (Annonse) Eks. 3000,- o/1 mnd, tot. 3810,-

Fordeler:
  • Effektiv søknadsprosess
  • Lån fra 1000 kr
  • Blant de største på mikrolån
  • Overføring rett til konto

Ekspresskreditt

Ekspresskreditt lever opptil navnet sitt ved å kunne gi deg en innvilget lånesøknad i løpet av noen få minutter, og en rask utbetaling av lånesummen. Nettstedet er drevet og eid av Ferratum Bank, som igjen er eid av Ferratum Group. En stor organisasjon som har utlånervirksomhet i 22 land. Er du ute etter et mikrolån kan dette være selskapet for deg, men som alltid er svært viktig med slike mindre lån, så må du passe på at du har kontroll på renteutgiftene!

Betingelser på lånet

Mikrolån er ikke noe ukjent fenomen i det norske lånemarkedet, og Ferratum gjennom Ekspesskreditt.mp er ikke veldig forskjellig fra tilsvarende aktører. Du kan søke om lån i størrelsen 1 000 kroner opptil 6 000 kroner. Er du ny kunde må du imidlertid klare deg med en maksimal lånestørrelse på 4 000 kroner.

Nedbetalingstiden er kort. Noe som heller ikke er uvanlig for slike lån, og går fra 15 dager opptil 45 dager. Hvor lang tid du bruker på å tilbakebetale slike små mikrolån kan ha stor effekt på hvor mye du totalt sett må betale tilbake. Låner du 4 000 kroner over 45 dager må du tilbakebetale 5 680 kroner. Altså har du en rentekostnad på 1 680 kroner og en effektiv årlig rente som strekker seg opptil meget høye 1 618 %. Kutter du nedbetalingstiden til 15 dager blir det helhetlige beløpet du må betale tilbake 4 560 kroner. En betydelig forskjell med andre ord. Men regner vi på den effektive renten så vil den øke, og du havner på en årlig effektiv rente på 2 324 %.

Om dette er en kostnad som er verdt det for deg som søker må du bestemme selv. Men bruk lånekalkulatoren som finnes på Ekspresskreditt.no til å få full klarhet i hva du forplikter deg til å betale, og ta en gjennomgang på økonomien så du ser at beløpet kan tilbakebetales fullt uten problem.

Søknadsprosess og kriterer

Søknaden for lånet er nettbasert, og du vil måtte bruke BankID for å kunne levere den. At alt foregår elektronisk gjør sitt til at behandlingstiden vil være kort og effektiv. Sender du en søknad i åpningstiden (0900 – 1700) vil du som regel få svar nesten med en gang. Det samme gjelder utbetalingen av pengene. Blir søknaden innvilget kan du i beste fall ha pengene stående på kontoen din i løpet av en virkedag.

Når det gjelder kriterier så må du være fylt 21 år for å kunne levere en godkjent søknad. Du må som nevnt også ha BankID i tillegg til et norsk mobilnummer og bankkonto.