Max lånebeløp 400 000,-

Max løpetid 12 år

Effektiv rente 15,85%

Fordeler:
  • Mulighet til 3 års avdragsfrihet
  • Relativt lav effektiv rente
  • Rask behandligstid

Søk nå 65.000,- o/5år, 15,85%, etabl. 900,- totalt 92.370,-

Fordeler:
  • Mulighet til 3 års avdragsfrihet
  • Relativt lav effektiv rente
  • Rask behandligstid

yA Bank

yA Bank tilbyr søkere på forbrukslån et meget godt alternativ, og faktisk kan man få låne så mye som 360.000 kroner til konkurransedyktige vilkår. yA Bank har klart den sterke prestasjonen å vinne Bank NM 6 år på rad, og er derfor en seriøs og trygg aktør hvis man er ute etter et forbrukslån uten sikkerhet.

Fordeler med forbrukslån hos yA Bank

yA bank tilbyr oss et godt forbrukslån, med en lav effektiv rente. Renten fra yA Bank beregnes ut i fra en gjennomgang av din personlige økonomi, så hvis alt er i orden der så kan du få riktig gode vilkår på ditt forbrukslån. Termingebyret på lånet er lavt med bare 30 kroner, mens etableringsgebyret ligger på 900 kroner, og dette er faktisk litt lavere enn mange av konkurrentene.

Noe som er svært positivt med å søke forbrukslån gjennom yA Bank er at du kan søke om å få inntil 1 års avdragsfrihet, og dette kan selvsagt være veldig gunstig hvis du i perioder kanskje kan oppleve at det er press på din private økonomi. At du får avdragsfrihet innebærer at du kun betaler på rentene på lånet ditt, og ingenting annet. Det du imidlertid skal være klar over er at lånet ikke minsker hvis du kun betaler renter.

Også når det gjelder hvor mye man kan søke om i lån scorer yA Bank høyt med sitt maksbeløp på 360.000 kroner.

Ulemper med forbrukslån hos yA Bank

Hvis vi skal være helt ærlig så finnes det ikke så veldig mange baksider med et forbrukslån fra yA Bank, men som vi nevnte tidligere så skulle det ha vært mulig å få søkt om lån på litt mindre enn 25.000 kroner ettersom det nok er mange som ikke har behov for så store beløp. Hvis vi virkelig skulle ha vært kresen så kunne etableringsgebyret vært skrudd enda litt ned, men dette er for småplukk å regne.

Krav til søkere hos yA Bank

Et forbrukslån passer for alle som har behov for litt ekstra påfyll av penger av en eller annen grunn, og velger man yA Bank er man i alle fall sikret at betingelsene man får er gode. yA Bank opererer også med et minimumskrav på alder og inntekt på henholdsvis 23 år og 200.000 kroner. Har du betalingsanmerkninger eller inkassosaker pågående vil dette også sørge for at du ikke får forbrukslån der.

Hvis du for eksempel har andre smålån, kredittkortgjeld eller liknende så kan det være gunstig å samle alle disse utgiftene under ett lån og dermed gjøre det både billigere og enklere.