Max lånebeløp 85% av bolig

Max løpetid 25 år

Effektiv rente Individuelt

Fordeler:
  • Få mange tilbud
  • Få et finansieringsbevis
  • Mange sparer mye penger
  • Kan også bytte bank/forsikring

Med Penger.no sender du én søknad om boliglån og mottar mange tilbud fra banker. Du ser gjennom tilbudene, og velger det beste for deg. Tjenesten er uforpliktende og gratis!

Søk nå

Fordeler:
  • Få mange tilbud
  • Få et finansieringsbevis
  • Mange sparer mye penger
  • Kan også bytte bank/forsikring

Med Penger.no sender du én søknad om boliglån og mottar mange tilbud fra banker. Du ser gjennom tilbudene, og velger det beste for deg. Tjenesten er uforpliktende og gratis!

Penger.no

Schibsted-konsernet som eier blant annet Finn.no, VG og Bergens Tidende har nå en ny tjeneste på markedet. Den skal hjelpe deg å håndtere din personlige økonomi og bistå deg med å få kuttet ned dine faste utgifter. Nettstedet er satt opp og inndelt i ulike tjenester. Du finner lånekalkulatorer, nyheter med tips og triks om alt fra hvordan du best kan finansiere et bilkjøp til myter om penger., til en seksjon hvor du kan innhente ulike tilbud.

Det er den viktigste delen av siden, og her opererer Penger.no som en finansagent på en rekke ulike områder. Her kan du ved hjelp av en søknad få tilbake tilbud fra flere forskjellige samarbeidspartnere. Du kan søke om tilbud på boliglån, forsikringer, bil, caracan og MC/ATV. Du kan i tillegg søke om refinansiering for kredittkort og forbrukslån. Det er kun en refinansiering du kan søke om, og ikke direkte etter forbrukslån. Er det noe du er ute etter anbefales Lendo.no, som også er en del av Schibstedt.

Hvordan søker jeg?

Det første du gjør om du ønsker å benytte deg av de tilgjengelige finansagent-tjenestene, er å bestemme deg for hvilken kategori du ønsker tilbud fra. Så er det et enkelt søknadsskjema som fylles ut og innen maks 2 virkedager skal du forhåpentligvis ha fått tilbud tilbake. Hvor mange tilbud du kan velge mellom er avhengig av flere ting. Penger.no har ulike samarbeidspartnere for de ulike produktene. Samarbeidspartnerne er helle ikke pliktig til å gi deg ett tilbud. De vil ta en gjennomgang på detaljene dine, og basert på det vil de, eller ikke, gi deg et tilbud.

Trygt og enkelt

Prisene du får opp for forsikringer er bindende, og er de samme du ville fått om du selv hadde bedt om et et tilbud direkte. Du kan derfor stole på at prisene du får oppgitt er de du faktisk kommer til å betale. Vær imidlertid obs på at du må sørge for at all informasjon du oppgir er korrekt. Søker du om for eksempel lån må du i løpet av prosessen med å akseptere et tilbud sende inn selvangivelse og lønnsslipp. Det er for å bekrefte opplysningene du har gitt.

All informasjon du sender og som blir videreformidlet til ulike aktører det samarbeides med, er alle underlagt regler og lover som gjelder for personvern. Alle dine detaljer er derfor helt trygg.

Det å fungere som en finansagent er i Norge regulert av Finanstilsynet. Det betyr i praksis at slike selskaper ikke kan ta betalt for tjenestene sine, noe som gjør det helt gratis for deg. Penger.no kommer til å få utbetalt en provisjon fra selskapet du eventuelt aksepterer et tilbud fra. Men på tross av at du sender inn en søknad har du ikke forpliktet deg til å gå med på noe som helst. For alle avtaler som inngås over nett vil det i tillegg være en angrefrist som gjelder.