Max lånebeløp 20 000

Max løpetid 24 mnd

Effektiv rente 26,3%

Fordeler:
  • Enkelt SMS lån
  • Verifisering via telefonen
  • Perfekt til smålån opp til 20 000,-
  • Personlig rente

Søk nå 15 000,- o/5 år, eff.rente 26,3%, etabl.geb 495,- tot. 18 895,-

Fordeler:
  • Enkelt SMS lån
  • Verifisering via telefonen
  • Perfekt til smålån opp til 20 000,-
  • Personlig rente

Frogtail

Folkia er en kjent utlåner i det norske markedet i dag, og selskapet som står bak, Folkefinans AS, har nå kommet med et nytt tilbud. Det er Frogtail som på lik linje med Folkia skal fokusere på smålån og lån uten sikkerhet. Bak Folkefinans er det flere rutinerte investorer og bedrifter, og selskaper er lisensiert til å drive med utlån av Finanstilsynet.

Betingelser

Frogtail er spesielt tilrettelagt for de som kun trenger å låne mindre beløp. Så har det plutselig kommet en uventet utgift og du trenger et raskt lån, kan de derfor passe deg godt. Lånestørrelsen går fra 5000 kr og strekker seg opptil 20 000 kr. Den maksimale nedbetalingstiden er 24 måneder, men vil være kortere for mindre beløp. Låner du eksempelvis 5000 kr, må det fulle beløpet være tilbakebetalt innen 4 måneder.

Renten du får vil bli satt individuelt basert på en kredittsjekk og søknaden din, og kan derfor variere fra søker til søker. Men et priseksempel satt opp med et lån på 20 000 kr, gir deg en effektiv rente på 37%. Husk på at den effektive renten inkluderer alle ekstrautgifter som måtte komme med lånet, noe den nominelle renten ikke gjør. Så spesielt for smålån er det viktig at du har klarhet i hva den effektive renten kommer på, for her kan det være svært store forskjeller fra den nominelle. Grunnen til det er som regel etableringsgebyr og terminbeløp. De representerer en stor prosentvis del av det belånte beløpet, og det sammen med at renten på smålån generelt er høyere, gjør at du kan få en effektiv rente som overstiger 100%.

Kriterier for å søke

Den nedre aldersgrensen for å søke om lån er satt til 20 år. I tillegg må du kunne vise til fast (skattbar) inntekt, og du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger. Det er bare norske statsborgere som kan søke om lånet, og du må ha en fast folkeregistrert adresse. Husk at det alltid blir gjort en kredittsjekk når du søker om lån. Hvilke opplysninger som er hentet frem og brukt i en slik sjekk får du sjekket selv i et gjenpartsbrev du får tilgang til. Ser du at informasjonen ikke er helt korrekt her, er det viktig at du tar kontakt med kredittselskapet så raskt som mulig for å få opplysningene endret.

Hvordan fungerer søknadsprosessen?

Det er enkelt å søke om lånet hos Frogtail, og det kan gjøres på flere ulike måter. Hovedsaklig sender du inn søknaden over nett, og det kan gjøres både fra din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. Ønsker du heller å oppgi alle opplysninger direkte, kan du ringe inn til kundeservice og gjennomføre søknaden der.

Om du får tilslag og godkjenning på lånebeløpet, må du underskrive gjelds- og lånepapirene før pengene kan bli utbetalt. Det gjøres elektronisk via BankID. En slik signering gjør at prosessen med å få pengene utbetalt går raskere enn om papirene måtte bli sendt via tradisjonell postgang. Får du beskjed om at søknaden er godkjent, og du har undertegnet og akseptert avtalen før 1300, vil pengene bli overført til deg samme dag. Skjer det etter 1300 vil beløpet bli overført til din konto dagen etter.