Max lånebeløp 500 000

Max løpetid 15 år

Effektiv rente 15,8%

Fordeler:
  • Flere lånetilbud
  • Raskt svar
  • Opp til 500 000,-
  • Enkelt søknadsskjema

Søk nå Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr.

Fordeler:
  • Flere lånetilbud
  • Raskt svar
  • Opp til 500 000,-
  • Enkelt søknadsskjema

Novafinans

Det finnes veldig mange ulike låneaktører du kan velge mellom i dagens marked. Så det å finne frem til riktig utlåner kan fort være en tungvint og vanskelig prosess. Heldigvis er det flere selskaper som i dag hjelper deg med akkurat den jobben, og de gjør det i tillegg helt gratis.

Det vi snakker om er såkalte låneformidlere. Det er selskaper som inngår avtaler med flere ulike banker. Når de mottar en søknad fra deg vil de videresende den til alle utlånerne de samarbeider med, slik at du med kun en søknad kan motta flere ulike tilbud. Det gjør det enkelt å sammenligne rentenivåer og eventuelle gebyrer, slik at du kan fatte en god og informativ avgjørelse.

En av de låneformidlerne du kan benytte deg av når du tråler markedet på jakt etter det ultimate tilbudet er Novafinans. Vi tar en nærmere titt på hva de gjør her.

Betingelser på lånet

Det er alltid vanskelig å spå hva du kan forvente av betingelser på et lån uten å ha sendt en søknad. Selv om de fleste banker opererer med rentesatser, vil et tilbud til deg bli satt individuelt etter en gjennomgang av søknaden din og dine økonomiske opplysninger. Det betyr at om du skal konkret vite hva du kan få, så må du nesten sende inn en søknad. Heldigvis kan du som vi nå har sett sende inn en søknad og enkelt få svar fra flere banker samtidig.

Generelt sett så kan du gjennom Novafinans låne fra 5000 kr helt opptil 500 000 kr, og du kan strekke avdragsperioden opptil 15 år. Så om du kun trenger noen ekstra tusenlapper for en ferietur, eller du trenger et større beløp for en oppussing eller innkjøp av bil, så står du fritt til å velge beløpet du ønsker selv.

Søknadsprosess og kriterier

Det er enkelt å sende inn en søknad og alt gjøres på nett. Du trenger kun fylle inn enkelte detaljer om deg selv, lånebeløpet du er ute etter og hvor lang avdragsperiode du ønsker. Husk at du er ikke tvunget til å måtte overholde nedbetalingstiden, og ser du at du kan innfri lånet før den endelige utløpstiden, står du helt fritt til å gjøre det. Det er også noe du alltid bør forsøke å få til. Mindre nedbetalingstid betyr mindre kostnader i renter og gebyrer, noe som gjør at du minsker utgiftene dine med lånet.

Siden det er ulike banker Novafinans arbeider med, kan kriteriene de stille overfor en søker være ulik. Men du må alltid være myndig for å ta lån i Norge, du må være registrert med en norsk adresse og du må kunne vise til fast inntekt. Har du problemer med inkassosaker eller betalingsanmerkninger vil det være vanskeligere å få tilslag på en søknad. I slike tilfeller vil en utlåner generelt se at du kan stille noe form for sikkerhet for lånesummen. Vanlig blir da pant i bolig og eiendom. Husk at betalingsanmerkninger skal forsvinne etter fire år, og bli fjernet umiddelbart om det utestående beløpet er blitt gjort opp for. Så har du fått avslag og tidligere har hatt en betalingsanmerkning som er ryddet opp i, bør du ta kontakt med kredittselskapet som gjorde kredittsjekken på deg for å sjekke at alt er slettet.