Max lånebeløp 400 000,-

Max løpetid 15 år

Effektiv rente 17,89%

Fordeler:
  • 15 minutters svargaranti!
  • Rask utbetaling
  • Innhenter tilbud fra flere banker
  • Lang nedbetalingstid

Søk nå eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, tot. 96.030.

Fordeler:
  • 15 minutters svargaranti!
  • Rask utbetaling
  • Innhenter tilbud fra flere banker
  • Lang nedbetalingstid

Lånemegleren.no

Lånemegleren.no er en del av STK Finans AS og opererer som låneformidler, eller finansagent, for flere banker. Det betyr at hvis du legger inn en søknad om lån, vil de videreformidle den til alle bankene de samarbeider med. På den måten kan du få flere forskjellige tilbud å velge mellom, og det kan føre til konkurranse fra bankenes side om å gi deg det beste tilbudet. Bankene du kan få tilbud hos er BB Finans, Bluestep, Svea Finans, Ikano Bank, yA bank og Thorn Finans.

I denne artikkelen vil du få mer informasjon om hvordan låneprosessen er lagt opp, og du vil få vite mer om hvilke lånebetingelser du kan vente deg. De tilbyr flere typer lån, men vi skal fokusere på forbrukslånet. De tilbyr også et lån de kaller smålån, men det vil i praksis også fungere som et forbrukslån.

Betingelser

Som nevnt vil en søknad gjennom en finansagent bli sendt til flere banker. Betingelsene vil derfor kunne variere en del. Men du kan sende inn en søknad om lån fra 5000 kr til 400.000 kr, så du kan godt søke om et forbrukslån om du har behov for et mindre beløp også. Et annet alternativ for mindre beløp er et kredittkort, men som regel vil et forbrukslån kunne gi deg bedre betingelser. Nedbetalingstiden er ofte lengre også, noe som gir lavere månedlige innbetalinger. Den maksimale nedbetalingstiden på et lån uten sikkerhet er 15 år.

Renten er ikke oppgitt, men om vi tar utgangspunkt i samarbeidende banker, kan man forvente en effektiv rente som begynner på 9,52%. Renten banken tilbyr deg, er basert på en helhetlig vurdering av din økonomiske situasjon og betalingsevne. Det blir blant annet brukt offentlige opplysninger som ligning og en kredittvurdering i tillegg til informasjonen som er med i søknaden. Det kan være en god idé å søke gjennom en finansagent, siden søknaden blir vurdert individuelt av flere tilbydere så du enkelt kan sammenligne flere tilbud. Det er også gratis å søke, og alle tilbud som blir gitt er helt uforpliktende. En finansagent får betalt en provisjon fra banken du velger å akseptere et tilbud fra, så det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer forbundet med å ta opp et lån gjennom en slik ordning. Alle slike selskaper vil også være underlagt finanslover og regler fra Forbrukerombudet. Det betyr at du blant annet har 14 dagers angrefrist på lån som er inngått.

Søknadsprosessen

Det er kun et enkelt søknadsskjema som må fylles ut for å søke om lån. Lånemegleren.no stiller med en 15 minutters svargaranti. Det betyr at de vil ta kontakt med deg på telefon for å gå gjennom alle opplysningene. Deretter vil søknaden gå videre til samarbeidende banker, og du vil bli kontaktet om tilbudene som eventuelt måtte komme.

Godtar du et tilbud, vil du få tilsendt lånepapirer og et gjeldsbrev som må underskrives. Om det er en fysisk eller elektronisk underskrift, avhenger av banken som tilbyr deg lånet. Om papirene må bli sendt gjennom postgang, vil det naturlig nok føre til en noe lengre ventetid før pengene er på konto. Elektronisk signering gjøres med BankID, og da kan pengene være på konto allerede innen 24 til 48 timer. Har du ikke BankID, eller ikke vet hva det er, kan du gå inn på Bankid.no og lese mer om det der.

Kriterier for å levere en godkjent søknad

Det er noen grunnleggende kriterier som må oppfylles for å kunne ha håp om å få søknaden godkjent. Det første er en aldersgrense på 20 år. Er du yngre, har du ikke muligheten til å få et lån. Det er også satt en minsteinntekt på 200.000 kr brutto, altså før skatt, for å bli vurdert, samt at man ikke kan ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker. I tillegg må du som søker ha bodd i Norge i minst 3 år.

Oppfyller du alle kriteriene og er ute etter et lån, kan du enkelt sende inn en søknad, og du vil raskt få en tilbakemelding om hvilke tilbud de ulike bankene har til deg.