Max lånebeløp 500 000

Max løpetid 15 år

Effektiv rente 16,84%

Søk nå Eff.rente 16.84%, 65 000 /o 5 år, etbl geb 650 kr, tot. 94150 kr.

Capital Solution

Har du noen gang følt at det er vanskelig å orientere seg i jungelen av alle de ulike lånetilbudene som finnes? Om det er deg kan du forenkle jakten på det perfekte lånet ved å la en finansagent ta seg av arbeidet. Et av de selskapene som gjør en slik jobb er Capital Solution. De arbeider med alt fra inkassolån til refinansiering, boliglån og lån for både bil, båt og MC.

Når du sender inn en søknad vil de videreformidle den til sine samarbeidspartnere og forsøke å forhandle frem et godt tilbud på dine vegne. Men det er helt opptil deg om du ønsker å godta et eventuelt tilbud eller ikke, og tjenestene deres er helt gratis å bruke.

Betingelser på lånet

Med flere ulike lån du kan søke om vil søke om vil betingelsene du kan ende opp med variere. Renten på en refinansiering av forbrukslån vil alltid være høyere enn for eksempel et tilbud på et boliglån. Men siden Capital Solution samarbeider med flere ulike utlånere kan du ende opp med å motta mer enn ett tilbud tilbake, og det gjør at du helt enkelt kan sammenligne og konkret se hva det er som passer deg best.

Har du eksisterende lån i dag kan det også være lurt å sende inn en søknad for å sjekke om du kan få det rimeligere hos noen andre. En lavere rente kan kjapt spare deg for flere tusen kroner i året og det å bytte dine aktive låneavtaler over til en annen leverandør er både enkelt og kjapt.

Søknadsprosess og kriterer

Det er en enkel oppgave å sende inn en søknad. Du finner skjemaene på hjemmesiden og fyller det inn med kontaktinformasjon, hvor mye du ønsker å låne, og ellers litt informasjon om arbeidsstatus og inntekt.

Capital Solution har delt inn sin søknadsprosess i fire ulike deler. Først sender du inn selve søknaden. Innen kort til vil du få svar og et eventuelt lånetilbud tilbake. Ønsker du å gå videre med lånet må du sende inn noe dokumentasjon før pengene blir utbetalt, og du må signere lånepapirene enten elektronisk eller via postgang. Etter det er gjort vil pengene bli utbetalt innen kort tid.

Husk at det å sende inn en søknad gjennom en finansagent vil være helt uforpliktende. Du binder deg ikke opptil noe, og du står helt fritt til å takke nei til tilbud som måtte komme tilbake. Finansagenter er også regulet av Finanstilsynet, og de vil ikke kunne ta betalt av deg for tjenestene de leverer. Måten de tjener penger på er at en provisjon vil bli utbetalt fra banken du måtte velge å takke ja til. Det setter de i samme bås som deg, og gjør at de jobber hardt for å fremskaffe deg beste tilbudet.