Lån på minuttet

Med dagens teknologi og elektroniske søknadsprosesser er det enkelt for bankene og andre aktører å gi raske svar på dine søknader. Mange aktører reklamerer derfor med at de kan gi deg lån på dagen eller så fort som på minuttet!

KlikkLån

Max lånebeløp40 000

Max løpetid60 mnd

Effektiv rente 16,37%

Søk nå (Annonse) Eff.rente 16,37%, 20 000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Tot. 28 667,-

Folkia

Max lånebeløp20 000

Max løpetid12 mnd

Effektiv rente Varierer

Søk nå (Annonse) 10 000,- o/ 10 mnd, 116% eff.rente, etabl 300,- tot. 12 408,-

Ekspresskreditt (Ferratum)

Max lånebeløp6 000,-

Max løpetid45 dg

Effektiv rente Individuelt

Søk nå (Annonse) Eks. 3000,- o/1 mnd, tot. 3810,-

Thorn

Max lånebeløp100 000

Max løpetid72 mnd

Effektiv rente 15,13%

Søk nå (Annonse) 25.000,- o/5 år, etabl.geb. 695,-, tot. 35.008,-

Lan pa minuttetDette kan selvfølgelig ikke garanteres, men du kan være sikker på at du vil få raskt svar og at søknaden din blir behandlet fortløpende. Smålån for eksempel er lån som det er stor sannsynlighet for at du kan få på bare noen minutter eller timer, siden det snakk om et lite beløp og en kort nedbetalingstid. Forbrukslån, billån og boliglån er lån som trenger litt mer behandlingstid, undersøkelser og dokumenter før de kan bli innvilget. Uansett jobber banker og aktører fortløpende for å gi svar på din søknad så fort som mulig!

Grunnen til at større lånebeløp tar lenger tid, er fordi det blir en større risiko. Dette er en jobb som tar lenger tid enn ett minutt – det skal utføres kredittsjekk, det skal sjekkes opp mot inntekter og en hel rekke ting som skal sjekkes opp og passes på.

Det du derimot kan gjøre for å øke sannsynligheten for raskt svar på søknaden, er å sende søknaden i arbeidstiden til den aktuelle låneformidleren eller banken. Da vil den bli tatt hånd om raskt, og dersom det gjelder smålån, vet vi at flere kan garantere utebetaling i løpet av 45 minutter og svar på om du får lån i løpet av ett minutt.

Fordeler med lån på minuttet

  • Pengene blir raskt tilgjengelige på konto
  • Fast betalingstid for bedre kontroll

Når søker om lån på minuttet er det veldig viktig at du oppgir all informasjon som er nødvendig, og sender med all dokumentasjon som trengs med en gang for å avslutte søknadsprosessen. Signering og tilbakesending av svaret på søknaden må også skje raskt og elektronisk hvis man skal ha en sjanse til å få pengene så fort som mulig!

Men hva er egentlig bakdelene? Raske lån har fordelene ved at de er raskt på konto, men er dette i seg selv egentlig positivt? Vi anbefaler alle lånetakere i utgangspunktet å ikke tenke på lån som noe som skal komme umiddelbart – det kan trigge en del unødvendige impulskjøp og lignende.

Tips ved søknad om lån på minuttet

  • Sammenlign effektiv ente og total kostnad for å finne det billigste lånet
  • Ved lån på minuttet bør du søke om lån på vanlige arbeidsdager for å få svar så fort som mulig
  • Ikke lån mer penger enn du faktisk trenger
  • Prøv å få refinansiering av dine smålån til et samlet forbrukslån med lavere rente
  • Prøv et nytt låneselskap hvis du får avslag

De fleste banker et krav om at du skal være over 20 år, men de fleste banker har også et krav om at du skal ha en årlig inntekt på 200 000 kr hvis du skal ta opp et stort lån. Hvis du for eksempel er student og dermed ikke har denne inntekten kan det være lurt å få en forelder eller eventuell partner om å kausjonere på lånet ditt dermed kan du få det innvilget allikevel.