Kredittkort på dagen

Er du ute etter et kredittkort på dagen og det haster veldig? Da er du kommet på rett plass, selv om vi vil understreke at vi ikke kan garantere at du får dette så fort. Ofte er det en liten søknadsprosess som må i orden, og det har mye å si når på døgnet du sender inn din søknad. Vi har uansett såpass lang fartstid i bransjen, at vi vet hvilke aktører som er raske. Med god timing, er det slett ikke umulig at du i hvert fall får innvilget søknaden din om kredittkort på dagen.

Bank Norwegian kredittkort

Max kredittbeløp100 000

Betalingsutsettelse45 dager

Effektiv rente23,10%

Søk nå (Annonse) 15 000,- o/12 mnd: tot. 16 764,-

Re:member

Max kredittbeløp150 000

Betalingsutsettelse45 dager

Effektiv rente25,40%

Søk nå (Annonse) 15 000,- o/12 mnd: totalt 16 408

Santander Red

Max kredittbeløp100 000

Betalingsutsettelse50 dager

Effektiv rente17,12%

Søk nå (Annonse) 15 000 o/12 mnd: totalt 16 323 ,-

Kan man få kredittkort på dagen?

Sannsynligvis er dessverre svaret nei. Men som vi var inne på, vet vi nøyaktig hvilke aktører du bør forsøke hos. Her er det i minste fall stor sannsynlighet for at du får svar på søknaden din innen kort tid. Hvornår du kan benytte deg av kortet vil være uvisst. Det kommer an på når du søker og hvor stor pågang det er. Men nedenfor skal vi uansett henvise deg til en rekke tiltak du kan gjøre i håp om å øke mulighetene for kreditt på dagen.

Tips til å effektivisere søknaden

Som du sikkert forstår får man ikke kredittkort på timen. Idet du søker, vil du automatisk bli kredittsjekket. Dersom du har inkassosaker og betalingsanmerkninger blir det vanskeligere å få innvilget søknad, selv om det ikke er helt umulig. Låneselskapet vil uansett foreta en vurdering, og dette kan også ta litt tid.

Hvis du kan kontrollere det, bør du søke på dagtid i en vanlig arbeidsuke. I helgene må du som regel smøre deg med tålmodighet frem til nærmeste virkedag.

Men det beste tipset vi kan gi for å få en mest mulig effektiv søknadsprosess er likevel å lese gjennom hele søknaden og sørge for at du har fyllt inn riktig info i de riktige punktene. Hvis du har slurvet, vil saksbehandleren måtte bruke lang tid på dette. Det kan være så lite som en skrivefeil i navnet, feil mail eller telefonnummer og aller mest kritisk er naturligvis fødselsdato og eventuell annen personlig informasjon som må fylles ut.

Hva skal du med kreditt på dagen?

Vi er en finansside og dette forplikter. Vi vil derfor gjerne få deg til å tenke litt på hva du skal med et kredittkort på dagen. Hvorfor så fort? Av erfaring vet vi at dette er en impuls som gjerne kommer av en idé som ikke nødvendigvis er like god dagen etter. Det kan dreie seg om ferie, kanskje bare en tur på byen, kjøp av bil, ut på byen – det kan være så mangt.

Kredittkort kan være vel og bra, men man må alltid huske å ha et fornuftig forhold til bruken. Har du en solid plan på hva du skal bruke pengene på, er det helt fint så lenge du prøver å betale tilbake kreditten innen de rentefrie dagene er omme.

Bruken kan være helt gratis

Det er nemlig sånn at så lenge du betaler tilbake innen de rentefrie dagene er over, har du ikke tapt en eneste krone. Da har du faktisk, så lenge du benytter deg av gode kort, spart penger. Grunnen til dette er at mange kredittkort har en rekke forskjellige fordeler og rabatter som du kan benytte deg av.

Men hvis du ikke klarer å nedbetale i tide, kommer renten. Den effektive renten på slike kort kan være veldig høye, og det er derfor enormt viktig å klare å kvitte seg med gjelden så fort som mulig. Det er nettopp på grunn av dette at vi ber alle om å tenke seg om to ganger før de forsøker å skaffe et kredittkort på dagen – med mindre det er planlagt i forveien.