Max lånebeløp 500 000,-

Max løpetid 15 år

Effektiv rente 17,7%

Fordeler:
  • Opp til 500 000,-
  • Stort og trygt selskap (Gjensidige)
  • Omtalt som "folkets lån"

Søk nå (Annonse) eff. rente 17,7%, 65 000 o/5 år, etabl.geb. 825,- tot. 94.687,-

Fordeler:
  • Opp til 500 000,-
  • Stort og trygt selskap (Gjensidige)
  • Omtalt som "folkets lån"

Opp Finans

Forbrukslån fra Opp Finans leveres igjennom Gjensidige bank, dette er ganske nytt forbrukslån da det ble lansert på markedet i 2011. Opp Finans arbeider med å skreddersy en løsning som passer perfekt for deg og din økonomiske situasjon. I Opp Finans kan du søke om forbrukslån fra 10 000 kroner – 350 000 kr helt uten sikkerhet.

Fordeler med forbrukslån hos Opp Finans

Med tanke på at Opp Finans arbeider og er spesialiserte innenfor å skreddersy et lån til deg, kan du være sikker på at du får et lån som passer til din økonomiske situasjon. Du kan låne fra 10 000 – 350 000 kroner, som gir deg som kunde litt fleksibilitet. Med en såpass lav og høy lånegrense så slipper du å låne mer enn høyst nødvendig. Aldersgrensen for dette lånet er også lav på bare 21 år, det er positivt for det gir også dere unge muligheten til å søke etter forbrukslån her. I tillegg til alt dette kan Opp finans tilby hele 15 år nedbetalingstid, som gir deg muligheten til å låne høye summer, men fortsatt holde de faste utgiftene nede.

Opp Finans har:

  • 21 års aldersgrense for å søke
  • Mulighet for opptil 15 års nedbetalingstid
  • Høy lånegrense på 350 000 kroner

Ulemper med forbrukslån hos Opp Finans

Forbrukslån hos Opp Finans har mange gode betingelser og positive fordeler, men som alt har den også et par punkt den kan trekkes for som er verd å nevne for dere som eventuelt vurderer å søke om forbrukslån her. Opp Finans har et etableringsgebyr på 1275 kr, som man da må huske å regne med før man skal søke om lån. I tillegg har man ikke muligheten til å få en rentefri eller avdragsfri periode på lånet, som betyr at du må nedbetale på lånet hver eneste måned. Det er også viktig å nevne at etableringsgebyret fort kan spares inn igjen da du hos Opp Finans kan få langt bedre rente enn hos mange andre konkurrenter.

Hvordan søke lån hos Opp Finans?

Å søke lån hos Opp Finans er veldig enkelt. Du sender rett og slett kun inn en søknad via nett på deres hjemmeside, og søknaden vil behandles fortløpende og du vil få svar etter få dager.