Max lånebeløp 500 000,-

Max løpetid 15 år

Effektiv rente 16,9%

Fordeler:
  • Innhenter tilbud fra flere banker
  • Opp til 500 000 i lån
  • Fleksibel nedbetaling
  • Tilbyr også inkassofinansiering

Søk nå (Annonse) eff. rente: 16,9%, 65.000 kr o/5 år, etabl.geb. 640,-, Tot. 94.333 kr.

Fordeler:
  • Innhenter tilbud fra flere banker
  • Opp til 500 000 i lån
  • Fleksibel nedbetaling
  • Tilbyr også inkassofinansiering

MyCredit

Prefer, et reklameselskap som står bak nettstedene Zen Banking og Online24, har lansert en ny nettside som heter mycredit.no. Her kan du søke om forbrukslån og refinansiering av inkassogjeld gjennom sikkerhet i egen bolig. Nettstedet fungerer som en finansagent. Det betyr at du med en søknad kan få tilbud igjen fra alle samarbeidspartnerne de har tilknyttet seg. Det betyr også at MyCredit ikke vil behandle søknaden din selv og er kun en videreformidler.

Tjenesten er gratis å bruke og du forplikter deg ikke til å akseptere noen av tilbudene som eventuelt kommer igjen.

Betingelser på lånet

Med tanke på at MyCredit samarbeider med flere ulike banker, som igjen har ulike vilkår, er det vanskelig å si hvilke tilbud du kan få. Men den nominelle renten starter fra 7.9 % og du kan søke om lån fra 20 000 kr til 500 000 kr. Husk at når du sammenligner tilbudene at du ser på den effektive renten, og ikke den nominelle renten. En nominell rente er uten avgifter og gebyrer, mens den effektive renten inkluderer utgifter du vil ha med lånet og er derfor hva du i praksis må betale.

Søknadsprosessen

Det å søke om lån i dag er en enkel prosess som stort sett foregår elektronisk. MyCredit er ikke noe unntak i så måte. Det første du gjør når du fyller inn søknaden er å skrive hvor mye du ønsker i lån og hva pengene skal brukes til. Husk at et vanlig forbrukslån er et lån uten sikkerhet, så du kan i utgangspunktet bruke pengene på akkurat det du selv vil. Videre trenger du å fylle inn litt mer utdypende informasjon om deg selv før søknaden blir sendt avgårde.

Aksepterer du et lånetilbud vil du måtte underskrive på lånepapirer og et gjeldsbrev før pengene blir utbetalt til deg.

Husk at du alltid har sterke forbrukerrettigheter på din side hver gang du søker om lån. Spesielt når det skjer gjennom låneformidlere. Slike formidlere kan ikke ta betalt for tjenesten, så den er gratis å bruke. De kan heller ikke forplikte deg til å akseptere et tilbud som kommer tilbake, det står du helt fritt til å velge selv. I tillegg vil du under reguleringene som handler om fjernhandel, også ha en 14 dagers angrerett på alle avtaler som du går med på.

Kriterier for å levere en godkjent søknad

Det stilles enkelte krav som må oppfylles for at du skal kunne søke om lån eller refinansiering. Er det et normalt forbrukslån du ønsker må du først og fremst være over 25 år for å kunne søke. Du må også kunne vise til fast inntekt, være norsk statsborger eller ha skattet til Norge i minst 3 år, og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker. Har du problemer med sistnevnte kan du søke om en refinansiering av gjelden gjennom sikkerhet i egen bolig.