Max lånebeløp 500 000,-

Max løpetid 15 år

Effektiv rente 17,00%

Fordeler:
  • Sammenlign låneaktører
  • Direktelink til søknadsskjemaer

Søk nå 17% eff. rente, 65.000 o/5 år, etabl.geb 825, tot. 94.478.

Fordeler:
  • Sammenlign låneaktører
  • Direktelink til søknadsskjemaer

Moore Credit

Moore Credit er en side som samler informasjon om forskjellige lån og kredittkort slik at du enklere skal kunne sammenligne de ulike tilbudene og finne det som passer deg. De har ikke noen direkte påvirkning på tilbyderne av kreditt, og alle søknader må sendes direkte til selskapet du ønsker å bli kunde hos. Det er en gratis tjeneste som tjener penger på annonsering.

Hvordan bruke siden mest mulig effektivt og hva du kan forvente deg

Det er i hovedsak to kategorier, en for lån og en for kredittkort. Så det første du trenger å gjøre, er å bestemme deg for hva du er ute etter. Ønsker du et lån, kan du velge tilbydere ut ifra lånestørrelse og hvem som tilbyr smålån og forbrukslån. Videre får du opp en liste som gir deg litt generell informasjon om lånet, hvilke kriterier du må oppfylle for å kunne søke, og hvilke beløp det er mulig å få. Har du bestemt deg for et selskap du vil søke hos, kan du klikke deg videre og legge inn en søknad direkte eller velge å lese en mer utdypende tekst om tilbyderen og lånevilkårene.

Samme oppsettet er laget for kredittkort, og i tillegg kan du se gjennom en kategori som heter brukernes favoritt. Der blir lånene og kredittkortene brukerne oftest søker om presentert.

Andre ting man kan finne på siden, er artikler om forskjellige temaer innen økonomi, et oppsett for et personlig budsjett og en lånekalkulator.

Tips til hva du bør se etter hos en leverandør

Det første du bør gjøre, er som nevnt å finne ut om du foretrekker et kredittkort eller et forbrukslån. Ønsker du et høyere beløp og pengene skal brukes til en engangsinvestering, er et lån det naturlige valget. Det er såkalte lån uten sikkerhet du kan velge mellom. Det betyr at du kan få innvilget lånet uten å måtte stille noen garantier eller pant. Du kan bruke pengene på akkurat det du selv ønsker. Siden du med et lån får utbetalt en engangssum som deretter skal nedbetales fast hver måned, er renten noe av det viktigste du kan se etter. Videre bør du sjekke eventuelle etableringsgebyr og termingebyr. Et termingebyr fungerer som et fakturagebyr som blir lagt til den månedlige nedbetalingssummen.

Husk også at når du søker om lån, vil renten bli satt individuelt for hver søker. Derfor kan to personer som søker om samme lån få ulike tilbud. Siden det er helt uforpliktende å sende inn en søknad, kan det være lurt å forhøre seg rundt og sjekke hva flere ulike banker kan tilby deg.

Et kredittkort er et fint alternativ til lån hvor man også kan få rabatter og fordeler på forskjellige innkjøp. Du kan få rabatt på reiser, shopping, drivstoff, dagligvarer og mer. Tenk derfor gjennom hva du regelmessig bruker penger på, og finn et kort som kan gi deg rabatt på akkurat det.

Er du ute etter et kredittkort, er det vikitg å tenke over om du kommer til å bruke kreditten som en form for lån der du betaler ned på det som er brukt hver måned, eller om du kun ønsker kortet til spesielle innkjøp og vil betale all bruk ved forfall. Er du i den siste kategorien, får du som regel ingen renter eller gebyrer, og det blir naturlig å velge en tilbyder som gir deg gode, relevante rabatter og andre fordeler. Havner du imidlertid i den første kategorien og vil betale ned brukt kreditt månedlig, er det rentenivået som er viktig. I motsetning til lån har de fleste kredittkort fast rente, så alle som benytter seg av kortet betaler det samme. Det er derfor enkelt å sammenligne selskaper da det viktigste ikke nødvendigvis er fordelene, men hva du må betale av gebyrer og renter.

Dersom du føler det er vanskelig å orientere deg i mylderet av tilbud på lån og kredittkort, kan en side som Moore Credit gjøre det enklere og mer oversiktlig.