Max lånebeløp 350 000

Max løpetid 15 år

Effektiv rente 16,6%

Fordeler:
  • Rask søknadsprosess
  • Motta tilbud fra flere banker
  • Enkelt med BankID
  • Tilbyr refinansiering

Søk nå Eff. rente 16,6 %, 65.000, o/5år, etabl. gebyr 950, Totalt: 93.730

Fordeler:
  • Rask søknadsprosess
  • Motta tilbud fra flere banker
  • Enkelt med BankID
  • Tilbyr refinansiering

Loan.no

LOAN.no tilbyr usikrede lån på inntil 350 000 kroner. Selve lånet kommer fra Ekspress Bank Norge, et finansieringsselskap som har lang fartstid i Skandinavia. På nettsiden skilles det mellom lån til refinansiering, billån og forbrukslån, men du bruker samme søknadsskjema i alle tilfeller. Lånerammen og betingelsene blir også de samme, uavhengig av hva du har tenkt å bruke pengene til.

Betingelser på lånet

De aller fleste tilbydere av lån uten sikkerhet fastsetter rentebetingelsene individuelt for hver søker. Denne praksisen gjelder ikke bare småbankene, men også de tradisjonelle sparebankene og boligbankene som tilbyr lån til forbruk. Det vil si at betingelsene som oppgis på bankenes og låneagentens nettsider, kun er retningsgivende, der gjennomsnittsrente på et eksempellån, samt laveste nominelle rente blir opplyst.

Hos LOAN.no er laveste nominelle rente for tiden blant de rimeligste på markedet når kommer til usikrede forbrukslån, med sine 6,99%. For å få så pass lave renter må du ha høy kredittscore (kredittverdighet). Denne scoren fastsettes basert på en rekke faktorer, blant annet din inntekt, alder, økonomiske historikk, gjeld og så videre. Derfor vil to personer som søker om akkurat samme sum og like lang nedbetalingstid, kunne få to vidt forskjellige rentetilbud. Rentene vet du altså først når du mottar det uforpliktende tilbudet. Der oppgis effektive renter som inkluderer etableringsgebyr og alle terminomkostninger, beregnet ut i fra hvilken nedbetalingstid du selv velger. Maksimal nedbetalingstid for lån fra dette selskapet er 15 år.

Refinansiering gjennom LOAN.no

Du kan som nevnt også søke om lån til refinansiering gjennom LOAN.no. Søknadsprosessen er akkurat den samme som for forbrukslån, og rentebetingelsene fastsettes også ut i fra samme prinsipp. Den eneste forskjellen er at du senere i prosessen oppgir hvilke kredittselskap eller banker du har gjeld til (det som skal refinansieres), der du også gir fullmakt til Ekspress Bank Norge slik at de kan innfri den aktuelle gjelden på dine vegne.

Refinansiering er et grep som kan spare deg for mange penger, spesielt dersom du har flere smålån og kreditter. Ved å samle gjelden i et enklere og rimeligere lån, sparer du på både gebyrene og normalt på de totale rentekostnadene.

Søknadsprosess og kriterier

Søknadsskjemaet på LOAN.no sine nettsider er svært enkelt, der du oppgir ønsket lånesum fra 5 000 kroner og opp til 350 000 kroner, nedbetalingstid samt personalia. Du må i tillegg oppgi om du er registrert med betalingsanmerkning. Har du slike anmerkninger må du nok kvitte deg med de før du søker, da de aller fleste banker vil avslå søknad om lån i slike tilfeller.

LOAN.no svarer deg innen det er gått et døgn. I svaret vil du normalt få det uforpliktende tilbudet fra banken, der du ser alle betingelsene knyttet til lånet.
Selve utbetalingen av forbrukslån eller lån til refinansiering tar i de fleste tilfeller mellom 1 og 3 dager. De viktigste faktorene for dette er om du har oppgitt riktige opplysninger, samt hvilket tidspunkt du søker på. Du kan signere på låneavtalen med BankID, noe som gir deg flere fordeler. Søknadsbehandlingen og utbetalingen går raskere, i tillegg til at sikkerheten i prosessen er bedre.