Max lånebeløp 500 000

Max løpetid 15 år

Effektiv rente 15,8%

Fordeler:
  • Tilbud fra hele 12 banker
  • Lån opp til 500 000,-
  • Smidig søknadsprosess
  • Rask repons

Søk nå Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr

Fordeler:
  • Tilbud fra hele 12 banker
  • Lån opp til 500 000,-
  • Smidig søknadsprosess
  • Rask repons

Låneavtale.no

Telefinans er en av de mest erfarne formidlerne av lån i Norge, og har bedrevet den aktiviteten helt siden 1985. De har i samarbeid med nettutvikleren Vidi satt i stand Låneavtale.no. En enda forholdsvis ny låneformidler som hjelper søkere finne frem til et godt tilbud på en refinansiering eller forbrukslån.

Betingelser på lånet

Når man søker gjennom en låneformidler vil søknaden bli videresent til alle samarbeidende utlånere de har. Hvilke banker det samarbeides med er forskjellig og vil variere mellom de ulike formidlerne. Det er heller ikke spesifisert på hjemmesidene til Låneavtale.no hvem de arbeider med. Men med tanke på at de samarbeider med Telefinans er det naturlig å tenke seg at det er snakk om de samme bankene. Det er i så fall: DNB, Ekspress Bank, Collector Bank, Santander Consumer Bank, Svea Finans, Ya Bank, Resurs Bank, Banknorwegian.no, KomplettBank.no, Ikano Bank, BB Finans og Bluestep.

Med tanke på de ulike samarbeidspartnerne er det vanskelig å kunne forutsi hva betingelser du vil motta på lånet. Alle banker vil ta en individuell vurdering av deg og din søknad, og fastsette en rente basert på det.

Gjennomsnittsrenten på hjemmesiden er imidlertid satt til 11 prosent. Mest sannsynlig vil rentesatsen kunne variere stort fra den. Det er helle ikke nevnt om det er den effektive eller nominelle renten.

Det beste du kan gjøre for å få klarhet i hva som kan tilbys deg er å sende inn en søknad og se konkret hva du får tilbake. Å sende en søknad er helt uforpliktende og du trenger ikke gå videre med noe av det du eventuelt får tilbake. En angrefrist på 14 dager er uansett gjeldende på alle avtaler som inngås over nett.

Søknadsprosess og kriterier

Vi nevnte i forrige avsnitt allerede litt om hvordan søknadsprosessen fungerer. Man sender inn en søknad til en lånefirmidler som da igjen går ut til alle samarbeidende partnere de har. Fordelen med det er naturlig nok at du kan få tilsendt flere tilbud tilbake ved hjelp av kun en søknad.

Kriteriene for å få innvilget et lån vil variere fra de ulike bankene som Låneavtale.no samarbeider med. Du kan ta kontakt med de individuelle bankene for å se nærmere på kriterer. Men på generell basis må man først og fremst være myndig, altså over 18 år. Har du pågående inkassosaker som har resultert i en betalingsanmerkning vil det dukke opp i en kredittsjekk og gjøre at du vil slite med å få innvilget et lån. En fast inntekt er også nødvendig sammen med en adresse som er registrert i folkeregisteret.

Trenger du mer informasjon om søknadsprosessen eller du sitter inne med noen andre spørsmål kan du ta kontakt med Låneavtale på telefon 99 72 80 37 eller på e-post kontakt@vidi.no.