Max lånebeløp 350 000,-

Max løpetid 12 år

Effektiv rente 16,33%

Fordeler:
  • Ingen etableringsgebyr
  • Kjøres nå av Santander
  • En av de beste lånegiverne i Norge

Søk nå Eff. rente 16,33%, kr 65.000 o/5 år, totalt kr 93.244

Fordeler:
  • Ingen etableringsgebyr
  • Kjøres nå av Santander
  • En av de beste lånegiverne i Norge

GE Money Bank

GE Money Bank er finansselskapet bak giganten General Electric som er en stor internasjonal aktør i markeder som media, finans og teknologi. Selskapet er et stort foretak innen finans i Norge og har over 300.000 kunder i sin portefølje. Du har med andre ord en trygg og sikker aktør i ryggen dersom du skulle velge GE Money Bank. Forbrukslånet du blir tilbudt kan skilte med en markedsledende representativ rente i kategorien forbrukslån.

Fordeler med forbrukslån hos GE Money Bank

Når man ser grundig på betingelsene Ge Money Bank tilbyr, så finner man fort en rekke fordeler med deres forbrukslån. Det første man bør trekke frem er deres gunstige rente, som er veldig konkurransedyktig. Ved å se på deres rentesatser kan man skjønne at GE Money bank er en veldig seriøs aktør på markedet. Videre kan vi trekke samme konklusjon når vi leser at det settes krav til personlig økonomi og alder for å få innvilget et lån. Personer på 20 år kan søke om lån inntil 50.000 kroner, og du må ha fylt 25 år for å få innvilget en lånesøknad på maksimumsgrensen på 250.000 kr. I tillegg til dette krever GE Money Bank en minimumsinntekt på 200.000 kr. per år samtidig som at søkeren må være registrert uten betalingsanmerkninger. Disse kravene vitner om at det er trygt å låne penger hos denne aktøren samtidig som banken selv har strengere etiske retningslinjer enn hva man ellers finner i markedet.

Tilbakebetalingstiden kan strekke seg til opptil 12 år, noe som gir deg en god økonomisk nedbetalingstid.

GE Money Bank har:

  • Krav til personlig økonomi
  • Høy lånegrense
  • Gjeldsforsikring
  • Ekstra reserve på inntil 50 000 kroner er mulig

Ulemper med GE Money Bank forbrukslån

Alle aktører har noen ulemper, og GE Money Bank er intet unntak. Selv om ulempene ikke er store, er det greit at kundene er klar over de før enn de søker lån hos GE Money Bank. Først og fremst har GE Money Bank et etableringsgebyr på 1 % av det du ønsker å låne, derfor kan etableringsgebyret bli ganske høyt om man ønsker å låne over 100 000 kroner. En annen ulempe er at du ikke får lånt mindre enn 30 000 kroner noe som er ganske høyt, og burde vært redusert. Men alt i alt er GE Money Bank en veldig god aktør og tilbyder av forbrukslån på markedet.