Max lånebeløp 500 000

Max løpetid 15 år

Effektiv rente 15,8%

Fordeler:
  • Tilbud fra 12 banker
  • Enkel søknadsprosess
  • Verifisering med BankID
  • Bra kundeservice

Søk nå Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr

Fordeler:
  • Tilbud fra 12 banker
  • Enkel søknadsprosess
  • Verifisering med BankID
  • Bra kundeservice

Arosfinans

Arosfinans er en ny tjeneste som formidler lån for 12 ulike banker. Måten slike låneformidlere fungerer på er at når de mottar din søknad, vil de viderebringe den til alle sine samarbeidspartnere. De ulike utlånerne vil så ta en gjennomgang på din søknad og eventuelt sende deg tilbake et tilbud.

Det er flere fordeler for oss som forbrukere med en slik modell. Først og fremst er det lettvint. Ved å sende en søknad kan du motta, i Arosfinans sitt tilfeller, opptil 12 ulike tilbud tilbake. Da blir det enkelt å velge det alternativet som passer best for deg.

En annen fordel er det at selskapene som mottar søknaden din gjennom en låneformidler vet at kunden vil motta flere tilbud. Noe som kan hjelpe på å motta de beste vilkårene tilgjengelig.

Bak Arosfinans står Folkelånet Telefinans som har over 30 år fartstid i finansbransjen.

Betingelser på lånet

Som vi nevnte er det 12 ulike samarbeidspartnere som vil motta din søknad om lån. Så betingelsene vil kunne variere stort. Du kan bruke lånekalkulatoren de har på hjemmesiden for å få en viss indikasjon på rentesatsen, men den endelige renten blir først satt når du sender inn en søknad.

I forhold til lånestørrelse kan du søke om lån fra så lite som 5 000 kroner, helt opptil 500 000 kroner. Lånet blir utbetalt uten sikkerhet, noe som betyr at du ikke trenger å opplyse om hva pengene skal brukes til. Om det er til oppussing av kjøkkenet eller om pengene skal gå til en ferietur blir helt opptil deg å bestemme selv. Du kan strekke nedbetalingstiden opptil 15 år på de største lånesummene. Men du står selvsagt fritt til å tilbakebetale pengene før den tid, helt uten ekstrakostnader om du har muligheten til det. En naturlig nok lur ting å gjøre om sjansen er der da man kutter ned på rentekostnader og gebyrer.

Søknadsprosess og kriterier

For å kunne sende inn en gyldig søknad må man være fylt minst 23 år. Det stilles også krav til en årlig minsteinntekt som er på 230 000 kroner. Har du hatt tidligere problemer med inkassosaker som ikke er løst enda, og du har fått en betalingsanmerkning, har du ikke muligheten til å søke om lån. Er det noe du har bør du se deg om etter en låneaktør som kan gi deg et forbrukslån basert på en sikkerhet du kan stille. Husk at du godtar alltid at en kredittsjekk blir gjort av deg når du leverer en søknad, så en betalingsanmerkning vil alltid dukke opp der.

Selve søknadsprosessen er ellers enkel å ha med å gjøre dersom du oppfyller minstekriteriene. Du fyller bare inn et skjema på nett med noen enkle opplysninger. Leveres søknaden i arbeidstiden vil du normalt få svar tilbake samme dag. Leverer du på kvelden eller i helgen mottar du svaret den neste virkedagen. Når du får et tilbud tilbake som du ønsker å gå videre med må du signere noen lånepapirer. Det kan gjøres elektronisk via BankID. Når alt det administrative er unnagjort kan du forvente å ha pengene ståendes på kontoen din innen en til tre virkedager.