Den beste måten å skaffe seg lån på

Det er utrolig mange måter å skaffe seg penger til hverdagen, enten man tar en jobb, arver en stor formue eller blir en pirat på de store hav. Det er mange ting som skal betales hver måned, og det er ikke alltid ting går som planlagt.

Da kan en løsning være å ta seg opp et lån. Ikke bare for å bruke hensynsløst og uansvarlig, men også for å skape en bedre og mer oversiktlig privatøkonomi.

De uforutsette hendelsene

Ofte er det uforutsette hendelser som kan skape hodebry for noen og enhver. Sett deg inn i en situasjon der man mister jobben. Kanskje er man uheldig og kjører for fort på vei hjem fra ferie, og man mister førerkortet i nesten ett år. Jobben går i vasken fordi man er helt avhengig av det i jobben. Det kan skje selv den beste.

Eller man skal bidra i datterens bryllup, noe som man ser på som en selvfølge, men ikke alltid har økonomi til å håndtere der og da.

Sammenlign lån

Den beste måten å finne det riktige lånet, er å sammenligne låneaktørene. Grunnen til at det er bra å få en oversikt over flere långivere, er at alle lån absolutt ikke er like. Ikke bare når det gjelder lånesum og månedsbeløp, men også når det gjelder betingelser og vilkår. Det er for eksempel ikke alle långivere på finansguide.com som krever sikkerhet. Det vil igjen si at dersom man er en enslig forsørger uten egen bolig, er likevel ikke sjansene borte for å få akkurat det lånet man ønsker seg.

Eller kanskje er du i en situasjon er du har mistet kontrollen på låneavtalene og andre kredittutgifter. Du ser på alternativene for å få refinansiering, og får dette innvilget. Mange opplever dette som at livet har vært på vent en periode, og at livet endelig kan starte igjen.

Prosessen

Lånesøknader på nett er lite krevende, og de er godt tilrettelagt for raske henvendelser og ofte også for at du skal få flere tilbud. Vi har forsøkt, etter beste evne, å sammenligne aktører i Norge opp mot hverandre ved å lage tabeller med renteeksempler og henvisning direkte til søknadsskjemaene. Se for eksempel oversikt over:

I tillegg til oversiktstabellene, har vi ulike artikler både i nyhetsfeeden og i toppmenyen hvor vi har laget spesielt tilrettelagte filter på oversiktene våre. For eksempel kan det være at du ønsker de beste kredittkortene for reise, og da er det lite å hente i en generell artikkel og oversikt over kredittkort. Du trenger da en dedikert liste over anbefalte kredittkort for ferieturen.

Vi forsøker hele tiden å være det beste alternativet for deg som skal ha et lån.