Betalingsanmerkning med sikkerhet eller kausjonist

Å låne penger med betalingsanmerkninger kan være en lang prosess, spesielt hvis du ikke vet hvor du skal begynne. Dersom du har anmerkninger og ikke har sikkerhet/pant, vil det være nærmest umulig og du blir tvunget til å rydde opp selv i mange tilfeller. Men hvis du har sikkerhet i fast eiendom og/eller kan stille kausjonist, blir saken en helt annen. Det er også svært behjelpelig om du har med en medlånesøker, som da selvsagt aller helst er uten anmerkninger og med god betalingshistorikk.

Bank2 (med sikkerhet i bolig)

Max lånebeløp10 mill.

Max løpetid30 år

Effektiv rente fra 6,65%

Søk nå Eff rente 6,65% ved lån på 2 mill. over 25 år, kostnad kr. 2.033.291, totalt kr. 4.033.291,- (annonse)

Enklere å refinansiere, enklere å låne

Enten du skal refinansiere, som helt klart er anbefalt alle med betalingsanmerkninger som også har flere smålån og/eller inkassosaker, eller om du skal låne penger – enten det er et vanlig forbrukslån eller boliglån, vil det bli enklere med sikkerhet i fast eiendom eller ved å kunne stille kausjonist. Flere selskaper i Norge jobber med dette, og Bank2 er kanskje den aller beste på nettopp dette. Dersom de har noe å jobbe med, kan de bruke deres kanaler for å oppnå en mest mulig gunstig avtale for deg.

Har du fått nei på boliglånet?

betalingsanmerkningDet samme gjelder om du har fått nei på søknaden om boliglån. Dersom du har betalingsanmerkninger og søker boliglån, vil det være veldig vanskelig. Om du da i tillegg er alene om lånet, vil det være nær sagt umulig. Har du derimot en medlånesøker (og kanskje kausjonist i tillegg), er forholdende til rette for at meglere kan bruke sitt kontaktnettverk og kanaler av banker og selskaper i Norge for å hjelpe deg med å rydde opp i situasjonen og gi deg et boliglån.

I mange situasjoner, dersom forholdene ligger tilrette for det, vil gamle smålån og inkassosaker bli bakt inn i dette boliglånet som dere da blir to om. Det gir mange en mulighet til å begynne helt på nytt med blanke ark, uten at det nødvendigvis koster mer hver måned – ofte vil man faktisk spare ganske mye penger på denne typen refinansiering. Banken som låner ut penger, vil da selvsagt ha en sikkerhet i boligen og som er hele poenget med å gi deg dette lånet. Men du vil i veldig mange tilfeller være avhengig av å ha med en medlånesøker, kanskje en kausjonist og dere må skaffe egenkapital til lånet. Enten ved å betale egenkapitalen selv, eller ved å for eksempel søke om et husbanklån til egenkapitalen.