Beste kredittkort for studenter

Ofte er det vanskelig for studenter å få innvilget en søknad om kredittkort, ettersom det er en del krav som søker må oppfylle i forbindelse med inntekt. Ikke alle studenter har en jobb, naturligvis. Men Bank Norwegian er kjent for å gi ut kredittkort med lavere kredittgrense til studenter, og er også vårt anbefalte kort til dette formålet.

Bank Norwegian kredittkort

Max kredittbeløp100 000

Betalingsutsettelse45 dager

Effektiv rente23,10%

Søk nå (Annonse) 15 000,- o/12 mnd: tot. 16 764,-

Re:member

Max kredittbeløp150 000

Betalingsutsettelse45 dager

Effektiv rente25,40%

Søk nå (Annonse) 15 000,- o/12 mnd: totalt 16 408

Noen fordeler vil det selvfølgelig være. Det er ikke alle som har muligheten til å kjøpe inn nødvendig materiell før studiestart. Det kan være bærbare pc-er, bøker og skrivemateriell. Eller kanskje noe skal brukes til møbler for studentboligen? Alt dette bør og må være på plass til studiestart.

Derfor kan et kredittkort brukes før de store summene for stipend og lån kommer rundt studiestart. Du vil da ha mer tid til å finne alt du trenger, til riktige priser og har muligheten til å slå til på gode sommertilbud. Bare pass på at du ikke overskrider studielånet som du får utbetalt, eller grensen på kredittkortet ditt.

Enkleste måte å få et kredittkort for studenter

Et kredittkort spesielt for studenter finnes ikke på markedet i dag. Derimot er kredittkortene som er på markedet mulig å få tak i for deg som er student også. Den letteste måten er å kontakte din faste bank. Be om å bli totalkunde der. Det innebærer som regel at du har flere produkter fra dem. Det kan være forsikringen, sparekonto, BSU og brukskonto. Alle banker har forskjellige kriterier her.

Noe flott som skjer når du er totalkunde er at du både får tildelt et bankkort, men også et kredittkort til ditt kundeforhold. Grensen er som regel lav på kredittkortet om du ikke kan vise til noen inntekt, bortsett fra stipend og lån. Da gjerne på 5.000 eller 10.000 kroner i kreditt.

Er du interessert i et kredittkort som har litt flere fordeler og lar deg spare penger på flere måter er kredittkortene fra andre selskaper gjerne mer lukrative.

Søk på de forskjellige nettsidene til kredittkortene som du har lyst på. Som regel vil du få noen avslag på grunn av alder eller manglende inntekt. Heldigvis er det noen da som heller gir deg et kredittkort med lavere kreditt også her.

Det beste kredittkort for studenter har mange fordeler

Da får du virkelig utnyttet kredittkortet ditt. For med 3. parts kredittkort fra leverandører som ikke er banker følger det gjerne med masse fordeler. Noen av disse fordelene som du kan nyte godt av som student er: gratis reiseforsikring, gratis avbestillingsforsikring, cashback(du får penger igjen på neste faktura for det forbruket du har hatt, da gjerne en prosentandel), billigere leiebil(til flytting), rabatter og tilbud i forskjellige butikker.

Fordelene er mange og du som student kan nyte godt av det om du bruker det riktig. Så ikke tenk så mye på at du vil få avslag. Tenk heller på de kredittkortene som du ønsker, prøv deg frem med en bestilling. Det tar ikke lang tid å søke, ca 5 minutter å fylle ut søknadsskjemaet.