Max lånebeløp 600 000,-

Max løpetid 15 år

Effektiv rente 17,8%

Fordeler:
  • En avdragsfri måned
  • En rentefri måned
  • Lang nedbetalingstid

Søk nå (Annonse) eff. rente 17,8%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 950,- Tot. 95.872,-

Fordeler:
  • En avdragsfri måned
  • En rentefri måned
  • Lang nedbetalingstid

Bank Norwegian

Bank Norwegian forbrukslån tilbys gjennom Bank Norwegian, som er en nettbasert bank som tilbyr forbrukslån og kredittkort med gunstige betingelser. Hos Bank Norwegian kan du søke om lån i størrelsen 25 000 kr og opptil hele 350 000 kr. Bank Norwegian forbrukslån har en lav effektiv rente og tilbyr konkurransedyktige betingelser på markedet.

> Les også vår omtale av kredittkort fra Bank Norwegian!

Fordeler med forbrukslån hos Bank Norwegian

Bank Norwegian arbeider med å vise kundene sine at de kan tilby dem konkurransedyktige betingelser, det samme gjelder deres forbrukslån. Lånet er utrolig gunstig og har gode betingelser. Skulle du ha behov for refinansiering eller annen kapital tilbyr Bank Norwegian en veldig enkel søknadsprosess siden legitimering kan gjøres via BankID.  På grunn av dette kan du få svar på søknaden etter kun noen dager. Bank Norwegian tilbyr også 1 betalingsfri måned dersom du har overholdt de andre betalingsfristene de forrige 6 månedene. Dette gir deg et lite pusterom dersom det skulle være nødvendig. I tillegg til alt dette kan Bank Norwegian tilby hele 15 år nedbetalingstid, som gir deg muligheten til å låne høye summer, men fortsatt holde de faste utgiftene nede.

Det er etableringsgebyr på 950 kroner og termingebyrer på 30 kroner, det er viktig å nevne at dette er lavt i forhold til mange andre konkurrenter. Kredittrammen du kan få er fra 25 000 kroner til 350 kroner, noe som gjør det veldig fleksibelt for deg som kunde. Og du trenger ikke å låne mer enn det som er nødvendig for deg og din økonomiske sitasjon.

Bank Norwegian forbrukslån har:

  • Mulighet for 1 rente – og avdragsfri måned.
  • Lang nedbetalingstid på 15 år
  • Meget gunstig effektiv rente
  • Rask og enkel søknadsprosess via BankID

Ulemper med forbrukslån hos Bank Norwegian

Betingelsene hos Bank Norwegian er hovedsakelig veldig konkurransedyktige, men det er uansett noen punkter som kunden burde ha kjennskap til før man sender inn en søknad hos Bank Norwegian. Den første ulempen med forbrukslån hos Bank Norwegian er at de ikke tillater avdragsfrie perioder over lengre tid. I tillegg til dette bør det også nevnes at det kreves opprettelse av en vanlig brukskonto for å få godkjent lånesøknaden. Brukskontoen med den tilhørende nettbanken er imidlertid avgiftsfri og kan skilte med gode betingelser. Ettersom dette ikke trenger å koste deg noen ting kan dette like godt være en fordel som en ulempe.